Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jack Orlando Directors Cut

13. 12. 2005
TOPlistJack Orlando Director’s Cut
20.prosince 2006 Autor návodu-Standa Madukas
Tato hra je novou verzí jednoho z našich oblíbených detektivů, Jacka Orlanda, který je komplet upravený do nové podoby. Jack je soukromý detektiv, který se dostal na šikmou plochu,začal pít a celý jeho život nabral špatný směr.Navíc jako na potvoru je obviněn z vraždy,které se nedopustil a má jen 48 hodin k tomu, aby prokázal svou nevinu.Příběh je to téměř klasický, ocitáme se v době těsně po zrušení prohibice v Americe. Město připomínající Chicagské podsvětí té éry na nás dýchne svou atmosférou.Je to svět zločinu,gangsterů,zločinců, kurev a lidských trosek.Při hraní musíte mít v mechanice vloženo CD. Klávesa F1 vám zpřístupní Jackův inventář,F4 zpřístupní volby a F5 je quicksave. F6 je quickload.Pravé kliknutí myší vám zpřístupní akční ikonu nábojnice (pro úder),lupu (pro pohled) nebo zbraň (pro úder nebo výstřel).Ve hře je spousta rozhovorů a dialogů,ujistěte se že vždy vyčerpáte všechny možnosti konverzace.Jack ve hře může zemřít,takže si hru často ukládejte a pokud možno i tuplovaně,protože se vám může stát,že nebudete hru schopni od určité pozice rozehrát.
Act I: Crime Scene and Jack's Neighborhood
Místo činu (zapadlá ulička)
Hra začíná tím, že najdeme Jacka v bezvědomí v zapadlé uličce a vedle něj leží mrtvý muž. Jakmile se Jack začíná vzpamatovávat s pulsující bolestí hlavy ,slyší ženský křik a policejní sirény. Další věcí je,že Jack dostane pouta a stává se hlavním podezřelým z vraždy Peta Reynoldse. Jakákoliv konverzace znamená jen to,že policajti Jacka odvezou na policejní stanici a umístí ho do cely.
Policejní stanice
Jack je umístěn do cely s mužem jménem Bernardo.Zjistíte, že oba dva se znají ,protože Bernardo býval jedním z Jackových informátorů v dobách kdy ještě býval klasa detektiv a nechlastal.Promluvte obšírně s Bernardem a potom klikněte na Jacka pravým myšátkem.Objeví se vám ikona nábojnice a na ní je lupa,šipka,ikona otevřené ruky a zaťatá pěst. Klikněte na zaťatou pěst a pak na Bernarda.Zjistíte,že prsty ve vraždě má Don Scaletti,je to šéf organizovaného zločinu ve městě.Seberte lžíci ležící na stole.Seberete jí kliknutím na ikonu otevřené ruky.Poté se vám otevře Jackův kabát a vy klikněte na levou stranu kabátu a lžíci budete mít v inventáři.Pak klikněte na dveře,přijde policajt a vezme Jacka k inspektorovi Tom Rogersovi.Je dost naštvaný,ale dá Jackovi 48 hodin na to,aby obhájil čest svého jména.(je to Jackův dávný přítel)Policie pak odveze Jacka do jeho nájemního bytu,kousek od místa kde se stala vražda.
Uvnitř Jackova bytu
Jackův klíč je pod kobercem, vezměte si ho.Nejdřív ,ještě než vstoupíte do Jackova bytu zaklepejte na sousední dveře.Je to sousedka Alenka.Promluvte s ní o všem.Pak použijte klíč k odemknutí dveří Jackova bytu(klávesa F1 Jackův inventář).Jděte doleva až na konec.Jack si umyje ruce a pak hned z pohovky vezměte peněženku,Jack z ní vyndá dolary.Klikněte na klávesu F1 a dolary si umístěte do inventáře-Jackova kabátu.Jděte kousek doprava ke knihovně a vezměte si prachovku opřenou nalevo od knihovny. Otevřete zásuvky na spodní části knihovny a vezměte si klíč z levé a notebook z pravé zásuvky.Teď jděte doprava,kde má Jack pracovní stůl a klikněte klíčem který jste našli v zásuvce na skříňku napravo/je na ní flaška/. Jack si vezme svůj kolt ze zásuvky. Zbraň nepůjde do Jackova inventáře,ale stane se akční ikonou na nábojnici,kterou si vždy zpřístupníte klikem pravého myšítka.Opusťte Jackův byt a vstupte do Alenčina bytu.Promluvte s ní a dejte jí prachovku a lžičku z vašeho inventáře.Ona se pustí do úklidu a vy si vezměte boxerské rukavice,které visí na stěně.Vyjděte z bytu, vezměte si koště opřené o stěnu v hale a potom opusťte dům.
Okolí Jackova domu
Teď jděte do uličky kde se stal zločin(druhou uličkou doprava).Seberte noviny u popelnic a zbytek doutníku kousek napravo. Jack řekne něco ve smyslu,že to je doutník značky Davidoff .Všimněte si skvrn od krve na zemi.Jack si náhle vzpomene, že noc před zločinem, viděl někoho šplhat po žebříku. Podívejte se na žebřík a potom na něj použijte koště.Jack říká, že by mohl Alence koště rozbít a to nechce.Teď opusťte tuto uličku a směřujte zpět směrem k Jackovu domu. Vstupte do uličky nalevo,která je nejblíže k Jackovu bytu. Na konci této uličky vzadu, Jack vidí startovací kliku na autě a myslí si,že to by mu mohlo pomoci stáhnout žebřík ve vedlejší uličce dolů. Jděte s Jackem ke staré ženě v okně a zjistěte kdo vlastní auto. Použijte konverzaci ( otázky 5,1). Ona vám řekne, že auto patří Biffovi a že on nenávidí lidi ,kteří se dotýkají jeho věcí. Pojďme tedy zkusit vzít kliku. Stará dáma začíná hlasitě ječet a to je signál pro Biffa.Když Biff přijde použijte otázky(5,2,1).Jackovi pohrozí a potom odejde.Opusťte uličku a přejděte ulici na druhou stranu. Jděte uličkou doleva dolů kolem čističe bot. Všimněte si podkovy pod koněm.Promluvte si s majitelem koně. Otevřete inventář,vezměte koště a použijte ho na podkovu.Spojte podkovu s boxerskými rukavicemi. Rukavice nyní budou mít mnohem tvrdší úder.Nyní se vraťte do uličky s autem a přilákejte kliknutím na startovací kliku Biffa.S Biffem použijte konverzaci (otázky 5,1) a Jack uzemní Biffa dvěma velkými údery. Opusťte uličku s klikou a jděte zpět na místo vraždy.Použijte kliku na žebřík,Jack žebřík stáhne a vyšplhá na střechu.Vezměte krabičku zápalek a podívejte se na ní.Je na ní nápis Night O'Granis.Je to název nočního podniku ve středu města.Slezte zpátky po žebříku dolů a Jack vběhne do cesty Tom Rogersovi, inspektorovi, který si přišel znovu prohlédnout místo činu.Promluvte s ním a Tom vrátí Jackovi klíče od auta.Vyjděte směrem z uličky a vběhnete přímo do cesty Biffovi, je opravdu rozrušený a chytne Jacka do kravaty a zatáhne do uličky. Jack dostane nakládačku,nakonec se pomalu probudí, ale venku už je pořádná tma.Použijte Jackovy klíče na automobil před domem na ulici. Všechno, co zatím Jack ví je to,že don Scaletti je šéf organizovaného zločinu a je nějak spojený s vraždou Reynoldse a že chlap na střeše měl krabičky zápalek s nápisem Night O'Granis.Objeví se vám izometrická mapa města s názvy,které jsou důležité.Klikněte na Downtown a Jack tam dojede autem.
Act II: Downtown
Před Cotton Clubem
Jack přijede a zaparkuje před Cotton Clubem. Otočte se a jděte přímo ke křižovatce a potom doleva kolem nároží. Před hlavním vchodem do Cotton Clubu stojí chlapík v zeleném svrchníku.Promluvte s ním co nejobšírněji ,ale dělá trochu frajera a mluvit se mu moc nechce.Použijte ikonu pěsti a po malém proplesknutí bude najednou ochota sama.Řekne vám že kasino je hned u klubu Night O'Granis, ale ke vstupu potřebujete pozvánku.
Charlieho obchod
Vraťte se zase do uličky k autu,pokecejte s květinářkou a ze země si vezměte růži.Opět jděte na křižovatku a dejte se doprava kolem nároží; pokračujte kupředu.Pak jděte doprava na druhou stranu ulice až přijdete k Charlie Shop.Promluvte s Charlesem (otázky 1,2,2,2,3,2,1). Charles dá Jackovi pět dolarů. Před odchodem z obchodu si vezměte noviny ze stojánku u pultu.
Hotel Paradise
Venku na ulici jděte směrem k vám do obrazovky a pak vpravo k hotelu.Vejděte dovnitř a promluvte s hotelovým poslíčkem vedle výtahu. Dejte mu noviny,které jste našli na místě činu:jsou to srolované noviny ve vašem inventáři.Hotelový poslíček vám něco řekne o prádelně,kterou vlastní Číňané.Jděte k recepci vpravo. Vezměte cigarety(Lucky Strike) které leží na podlaze před stolem.Vyjděte z hotelu a promluvte si s hotelovým dveřníkem. Dejte mu krabičku cigaret a on vám řekne,že si po tvrdé práci dá rád skleničku v baru Small Talk. Jakmile se o baru zmíní,tak přejděte ulici a potom jděte dvakrát doprava. Bar je umístěný v zastrčené uličce.
Bar Small Talk
Vstupte dovnitř a jděte doprava k piánu.Vidíte vázičku na podlaze vedle klavíru.Seberte jí.Opusťte bar a jděte dvakrát doleva k Chinese Laudry.Zahněte do uličky vedle a vezměte si ze země vějíř.Vraťte se zpět na ulici,jděte doleva a na silnici u chodníku seberte rozbitou láhev. Pak jděte směrem k vám. Dejte vázu květinářce před Cotton Clubem. Ona vám na oplátku dá Čínský rukopis.Vraťte se zpět k Chinese Laundry a promluvte si s Číňanem před prádelnou. Dejte mu vějíř a on vám něco řekne o muži ,který stojí před klubem Night O'Granis .Dejte Číňanovi Čínský rukopis z inventáře a on vám dá knihu moudrosti-book of wisdom.Jděte třikrát doprava, pak přejděte ulici směrem k vám a jděte k Night O'Granis.
Night O'Granis
Před vchodem stojí vyhazovač,můžete s ním promluvit,ale dovnitř vás nepustí ,dokud mu nedáte 5 dolarů.Nejprve však jděte kousek doprava a promluvte si s taxikářem u auta.Mluvte s taxikářem do té doby, než vám řekne,že Frank opravuje auta,je to dobrý mechanik,ale opravuje jen za whisky(otázka 2,3) a potom s ním znovu mluvte do té doby, než vám řekne,kde Franka najdete.Řekne vám,že je to 5 minut od Cotton Clubu.Promluvte s dívkou a vyhazovačem ve dveřích (otázka 1,1,2) do té doby, než se zmíní o penězích. Dejte mu tedy 5 dolarů a vejděte do klubu. Mluvte se sexy kočkou u baru do té doby, než je připravená vám dát informaci,ale za peníze. Dejte jí pět dolarů a ona vám řekne, že muž, který kouří doutníky Davidoff je August Bellinger, kterého najdete v hotelu Paradise . Opusťte klub a jděte čtyřikrát doprava
Hotel Paradise
Před hotelem seberte ze země 5 dolarů/budou tam jen v případě,že jste utratili všechny dolary,tím myslím dolary z Jackovi peněženky a dolary od Charlese/.Vstupte do hotelu. Promluvte s recepčním napravo (otázky 2,2). On vám řekne,že Bellinger je ubytován v pokoji 101. Jděte doprava za recepci a podívejte se na dveře kde ,kde je svazek klíčů.Vezměte si ze svazku klíč od pokoje 101 a potom se vraťte k výtahu.Klikněte na tlačítko výtahu,tím ho přivoláte,nastupte dovnitř a vyjedete nahoru.Rychle vejděte do Bellingerova pokoje,který je přímo proti výtahu.Podívejte se na aktovku pod postelí a potom se mrkněte na zápisník na nočním stolku. Na obojí musíte použít lupu,tím prozkoumáte obsah.Bellinger má schůzku v Night O'Granis ve 20:15 (8:15 PM) s panem Smithem (půjdete tam místo něj a použijete Today's News z inventáře jako vaši identifikaci). Rychle opusťte pokoj oknem,protože když se tu budete zdržovat příliš dlouho tak Bellinger přijde do pokoje a zastřelí vás.
V uličce za Hotelem
Promluvte s tulákem Jerry Cooperem(otázky 3,1). On vám řekne,kde můžete sehnat whisky.Je to ve starém lihovaru (červená cihlová budova), ale musíte tam jít až v noci. Jděte tedy uličkou dvakrát doprava a pak nahoru do ulice .Použijte ikonu pěsti na dřevěná prkna,kterými je zabezpečen vchod do zeleného opuštěného domu. Vstupte do domu a potom vstupte do místnosti vpravo. Vezměte si baseballovou pálku.Pak jděte do levé místnosti a ze země seberte noviny. Vyjděte na chodbu a jděte do levé místnosti,blíže k vám.Podebatujte s ospalým bezdomovcem a pak zkuste vzít lano pod oknem.Bezdomovec vám ho nebude chtít dát,takže použijte baseballovou pálku a klikněte s ní na bezdomovce.Odehraje se krátký zápas a Jack ho jednou ranou složí k zemi! Vezměte si lano,vyjděte z místnosti a vstupte do katakomb naproti.
Katakomby
Použijte zápalky Night O'Granis k tomu, abyste zapálili svítilnu,která je na stěně za Jackem.Jděte po schodech nahoru k další místnosti. Nyní jste v místnosti s fontánou.Projděte chodbou dál,zatlačte na kámen pod svítilnou,tím aktivujete schody.Jděte k další místnosti (nyní jste v chodbě opatství).Jděte směrem doprava a zatlačte na kámen pod svítilnou,nalevo od trůnu.Vstupte do chodby před vámi.
Jste v knihovně s tajnými dveřmi napravo u Sphinxi,ale ty jsou otevřeny jen částečně.Podívejte se na poličku na knihy,napravo od tajných dveří. Dejte book of Wisdom na poličku.Tajné dveře se nyní otevřou úplně.Vstupte do tajné místnosti a dveře se zavřou. Vezměte čip od kasina na schodu .Nyní vezměte lebku a umístěte ji na jeden z kamenů, vlevo pod schodištěm.Dveře se otevřou a vy opusťte katakomby pokračováním skrze všechny východy doprava.Vyjdete na ulici před Restaurant,na rohu stojí opřená šlapka.Teď jděte do Night O'Granis, abyste se setkali s panem Smithem. Jděte dvakrát doprava, pak přejděte ulici směrem k vám.
Night O'Granis
Vstupte do Night O'Granis (může vstoupit zadní cestou bude-li to nezbytné)Všimněte si muže sedícího u stolu.To musí být pan Smith. Ukažte mu Today's News z inventáře.V tomto bodě pan Smith navrhuje, abyste šli někam ,kde budete mít víc soukromí. On vás vezme do uličky za Night O'Granis. Nemyslím, že mu můžete věřit. Až se k vám otočí zády,rychle si připravte pistoli a udeřte ho.Pokud byste to neudělali tak on měl zbraň v aktovce a zabil by vás.Použijte lano na Smitha. Jack ho totiž nemůže nechat,aby se vrátil ke Scalettimu a řekl mu co se stalo ,protože Jack se musí se Scalettim sejít sám.
Jděte zpět do Night O'Granis. Vstupte do dveří s hvězdou, pak pokračujte přímo do hlavní místnosti. U stolu už sedí Bellinger a čeká na pana Smitha.Jack je nyní pan Smith, takže klikněte na Bellingera novinami Todays News z inventáře.Když s ním budete mluvit tak se dohodnete,že půjdete na bezpečnější místo.Takže oba jdete pěšmo do Cotton Clubu. Bohužel Bellinger je před klubem zastřelen z jedoucího auta.Policie přijede ,ale zřejmě nevěří všemu co řeknete (je sarkastický).Když vám policajt řekne ,že Jack zde musí zůstat dokud nepřijde inspektor ,jděte hned doleva. Pokud zůstanete stát a budete čekat na inspektora,tak budete zatčeni a hra končí.
Poznámka:Jestli Jack zemře s Bellingerem, tak si Jack zapomněl vzít zbraň ze zásuvky ve svém bytě. On se tím pádem nemůže nijak bránit.Jděte tedy doprava od Cotton Clubu,/tam co stojí policejní auto/a pokračujte doleva ulicí kolem Old Whiskey Distillery (červená cihlová budova), kolem opilce, náklaďáku až přijdete k Frankově garáži.
Frankova garáž
Nechoďte hned do Frankovy garáže ,ale jděte směrem k vám doprava.Sundejte plachtu z auta a podívejte se na krásný kabriolet.Co je to na sedadle? Vezměte si vstupenku do kasina.Teď už Jack může vstoupit do kasina a zkusit najít dona Scalettiho.Vstupte do garáže a promluvte s Frankem.(otázky1,2,1). Seberte francouzák,který leží na pneumatice vedle vašeho auta.Teď se vraťte k červené cihlové budově (starý lihovar) a jděte směrem k vám. U Cotton Clubu pokračujte směrem k vám a pak dvakrát doleva k Night O'Granis a pak zase směrem k vám před Restaurant. Vstupte do restaurace ( kasino je vzadu vlevo).Ukažte vaši vstupenku do kasina stráži u dveří .Nyní můžete vstoupit do kasina.
Kasino
Jděte k dívce vpravo,která rozdává karty a ptejte se jí (otázky 3,1 pak 3,2 a nakonec 3,3). Nakonec se zvedne strážce vpravo.Promluvte s ním a ten vás odvede do Scalettiho kanceláře.Promluvte se Scalettim (otázky 1,3,1)Během konverzace Jack řekne něco o zabití Augusta Bellingera a Scalettiho dcera se náhle velmi rozčílí se a běží ven z kanceláře.Poté je Jack odveden dolů do sklepa a zavřen v místnosti.Chvilku počkejte,objeví se Scalettiho dcera a dá Jackovi páčidlo.Ona a Bellinger se chytali vstoupit do stavu manželského. Ona nejspíš tatínka moc nemiluje a rozhodne se pomoct Jackovi. Seberte páčidlo a použijte ho na dveře.Tím je vypáčíte. Jděte po schodech nahoru a vstupte do prvních dveří vpravo, je to Scalettiho kancelář. Vezměte ze stolu Jackův kolt a důležité dokumenty.Opusťte Scalettiho kancelář a na chodbě vstupte do dveří na konci haly.Nad vámi na balkoně je strážce se samopalem.Použijte ventil nalevo od Jacka a otočte jím.Strážce spadne opařený dolů a vy si vezměte náboje do samopalu. Jděte doprava k bráně a zkuste projít ven.Je tu visací zámek.Vezměte zbraň a střílejte na visací zámek.Poté můžete vyjít ven do ulice. Jeďte doleva pětkrát a pak vstupte do zelených dveří vedle starého lihovaru Starý lihovar whisky
Rozhlédněte se kolem a vstupte dovnitř lihovaru. Promluvte s mužem napravo. Všimněte si láhve whisky vepředu na stole.Zkuste jí vzít,ale muž vám to nedovolí a řekne vám ať vypadnete.Láhev whisky potřebujeme pro Franka,abychom zaplatili práci na autě. Jděte zpět ven a vezměte startovací kliku vepředu na bedně.Použijte kliku na náklaďák.Náklaďák naskočí a vy jděte zpět do lihovaru.Muž tu není,takže si vezměte láhev whisky,vyjděte ven z lihovaru a jděte dvakrát doleva do Frankovi garáže pro vaše auto.
Frankova garáž
Jděte dovnitř do garáže a dejte Frankovi láhev whisky. Teď už si můžete vzít vaše auto.Vyjděte ven a klikněte na auto.Zobrazí se vám mapa města,vy si najedete kousek doprava a kliknete na Harbour. Scalettiho strážce se zmínil o molu, takže jedeme do přístavu.
Act III: Harbor
Krvavý žralok
Jděte do uličky nalevo a podívejte se na bránu. Seberte minci nalevo.Jděte dvakrát doprava a vstupte do uličky vlevo od Golden Fish.Mluvte s opilcem do té doby, než vám řekne, že je velmi unavený (otázky 3,1,2,1). Pokračujte uličkou dozadu k psovi.Vratte se k autu a jděte doleva do Bloody Shark. Mluvte s námořníkem do té doby, než řekne, že chce pivo.Promluvte s barmanem a dejte mu minci,dostanete pití. Dejte pivo námořníkovi a vezměte si jeho klobásu. Vyjděte z Bloody Shark a jděte do uličky,tam co je pes.Dejte mu klobásu a seberte nůžky na kov.Vraťte se k autu a jděte do uličky k bráně.Použijte na řetěz nůžky na kov z inventáře. Zkuste vstoupit do přístavu, ale zjistíte, že dveře drhnou. Vraťte se do uličky s opilcem a seberte plechovku tuku kousek od opilce. Vraťte se k bráně a plechovku tuku použijte na bránu vpravo,tím namažete panty.Vstupte do brány, ale ještě jednou se vraťte zpátky k opilcovi. Vy potřebujete pití,opilec spí a vy mu vezměte jeho láhev rumu.
Westův přístav
Teď vstupte do brány přístavu znovu.Dávejte si pozor, je tu stráž. Jakmile ho uvidíte procházet kolem dveří vzadu u skladiště tak ho následujte (jděte doleva dvakrát).Jděte opět doleva ,kde vidíte jeřáb a pak až dozadu k bednám,které tu jsou vyskládané do uliček.Dejte se první uličkou doprava,pak nahoru doleva a nakonec mezi bednami projděte doprava/Obrazekviz obrázek/.Zde si uložte hru.Jděte směrem kupředu k barelům,objeví se trio zločinců.Po dialogu (otázky 1,1), rychle použijte zbraň a klikněte s ní na ně.Oni po výstřelu utečou ,seberte páčidlo a použijte ho na uvolněné prkno, nalevo u pneumatiky. Seberte prkno a vraťte se k místu,kde jste prošli mezi bednami ke zločincům.Odtud se dejte nahoru doleva.Přijdete k lodi,použijte prkno na loď.Jack přejde po prkně ke kormidlu. Uvnitř lodi zkuste vzít kotvu na stěně. Použijte francouzák z inventáře na kotvu.Vyjděte z lodi a jděte doleva, pak opět doleva,doprava a opět doleva až k rybářovi.Promluvte s rybářem a potom mu zkuste vzít lano.Promluvte s ním znovu a dejte mu láhev rumu. Teď už si můžete vzít lano.Jděte zpět do oblasti skladiště.Vyčíhejte si chvíli,kdy bude stráž daleko a pak použijte ikonu ruky na dveře skladiště.Poté si vrátíte kurzor a vejdete rychle dovnitř.Ve skladišti seberte kladivo, vyšplhejte po žebříku a potom jděte doprava. Poslouchejte konverzaci, pak zatáhněte za páku, kousek od vás napravo.Traverza vedle ve skladišti s rachotem spadne a strážní se samopaly se tam půjdou podívat. Jděte doprava a vylezte na žebřík. Udeřte strážného na střeše vaší zbraní. Spojte kotvu s lanem a použijte kotvu (s lanem) na okraji střechy.Jack sleze na náklaďák dole.
Act IV: Military Base
Sklady
Podívejte se na dveře skladiště za náklaďákem a vidíte,že na nich je visací zámek .Mrkněte se na schránku s nářadím pod náklaďákem. Vezměte sekeru a použijte ji na visací zámek.Vyjděte ven a jděte doleva,podívejte se na věc,která leží na vozovce na spodu obrazovky.Je to kus drátu, vezměte si ho a vraťte se do skladiště. Umístěte drát do svěráku na pracovním stole a udělejte si šperhák. Vraťte se do oblasti kde jste našli drát a použijte šperhák k otevření hnědých dveří skladiště napravo. Uvnitř uvidíte uniformu, vezměte si ji a půjdete se dozadu převléct .Pak vyjděte ven,ale zjistíte,že dovnitř nemůžete a všechno,včetně vašich šatů je uvnitř(včetně všech Jackových položek inventáře).Jděte stále doprava až k bufetu (dům s číslem 6) a seberte polévkovou naběračku ,která leží na chodníku vedle domu. Jděte dovnitř (po schodech) a mluvte s kuchařem o tom, co je k obědu ( polévka). Dejte sběračku kuchaři. On vám dá klíč k oblékárně. Vyjděte z domu a jděte dvakrát doleva, vrátíte se k zásobovacímu skladišti a použijte klíč. Jděte dovnitř,seberte psí známku na bedně vlevo a jděte dozadu.Když Jack vyjde tak opět bude mít svůj kompletní inventář.Vyjděte ven,jděte přímo k vám a potom přejděte ulici doleva.Promluvte s vojákem ,který hlídá bránu (otázky 3,3,2).On vám řekne,že Major Stewart podepsal propustku pro tři náklaďáky, které opustily základnu noc předtím. Jděte třikrát doleva k hlavní budově.
Hlavní budova
Mluvte se stráží ve dveřích. Vy potřebujete projít dovnitř,ale nemáte propustku.Jděte čtyřikrát napravo do Officer's Canteen. Vstupte a dejte psí známku vojákovi sedícímu u stolu. On vám dá propustku do hlavní budovy. Vyjděte ven a vraťte se k hlavní budově.Ukažte vojákovi propustku a vstupte dovnitř.Vstupte do prvních dveří nalevo.Promluvte s vojákem (otázky 2,1,1).Voják poté odejde.Připojte telefonní kabel k ústředně a pak zkuste zavolat inspektorovi Tom Rogersovi. Jack zapomněl Tomovo telefonní číslo. Vyhledejte Tomovo telefonní číslo v telefonním seznamu na poličce na knihy vpravo a potom mu zavolejte(otázky 4,2). Odejděte z místnosti a vstupte do dveří na konci haly.Promluvte si se Stewartem (otázky 2,1,1). Vyjděte ven a potom vstupte do posledních dveří nalevo.Promluvte se ženou(otázky 4,1,2) a potom se vraťte do Stewartovi kanceláře.Vstupte do dveří nalevo a pohovořte s plukovníkem (otázky 2,2,1,3).Poté Jack ukáže plukovníkovi tajné dokumenty ,které našel na stole u Scalettiho.Plukovník dá telefonem příkaz zatknout Stewarta a zavolá vojáky. Inspektor Tom Rogers a major Stewart vstoupí a pistolemi vyhrožují Jackovi a plukovníkovi. Naštěstí přijdou právě včas dva vojáci ,odzbrojí a zatknou Rogerse i Stewarta. Scaletti také skončí v rukou Policie a Jack si s půvabnou dcerou Scalettiho zajde na dobrou kávu. Tak a to je šťastný konec celé hry!
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)
 

Náhledy fotografií ze složky Jack Orlando Directors Cut

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář