Jdi na obsah Jdi na menu
 

Evil Resistance/Morning of the Dead/

23. 7. 2011

TOPlist

Evil Resistance/Morning of the Dead/

24.7.2009 Autor návodu-Standa Madukas

Evil Resistance je jednoduchá střílečka ve které je důležité jen jedno,vystřílet všechny zombie,které na vás útočí ve velkém.Mise jsou místy dost stupidní a jednotvárné,nečekejte nějaký příběh,prostě jen vypnete mozek a střílíte a střílíte.Na můj vkus je hra velmi krátká,za jedno odpoledne máte dohráno.Neustále sbírejte zbraně/doplňujete si tak munici/ a lékarničky.Bez toho byste nebyli schopni hru dohrát.Na kompasové mapě se správný směr cesty ukazuje tak,že červená šipka musí být v krvavém poli okraje kompasu. Hrajete za mladou policajtku, která byla čerstvě přeložena na stanici,na okraji Moskvy a právě se vydává na své pracoviště. Po cestě ji potká nehoda, auto končí v příkopu a když se proboudí, tak zjistí, že je obklopená  zombíky.Ve hře je celkem šestadvacet typů zbraní ,od nožů až po samopaly.

Dálnice

Začátek je jednoduchý postupujte stále po dálnici zatarasené auty vpřed,střílejte zombíky a sbírejte vše, čím je můžete zabít.Jsou tu nože,kladiva,baseballové pálky atd.Stejně tak sbírejte munici do pistole.Po chvilce se k vám přidají tři hasiči.Je na vás jestli jim budete pomáhat a nebo naopak spíše budou oni pomáhat vám.Takhle se probijte a prostřílejte až k samopalům.Získáte konečně dobrou zbran.Opět likvidujte zástupy zombíků a sbírejte vše co se namane.Důležité jsou lékarničky a munice.Není nutné ,abyste sebrali každou pálku nebo montážní klíč,ale munici a lékarničky sesbírejte všechny.Až dojdete na konec tak mise končí,podívejte se na statistiky a jdeme dál.

Policejní stanice

Otevřete dveře,hoďte do místnosti plné zombíků granát a pak projděte dveřmi hned vlevo.V uličce zabijte zombíky a pokračujte vpřed.Myslím,že popisovat tuto misi není moc potřeba.Musíte najít klíč od místnosti na začátku,takže se prostřílejte až na konec,vezměte si klíč/kompasová mapa dole vám ukáže kam máte jít/ a otevřete si dveře.Pak zase musíte najít další klíč a tak je to pořád,dokud nedojdete na konec ke dveřím,kterými projdete na schodiště a ke dveřím dole.

Ven k parkovišti

Postupujte místnostmi stále vpřed,na střelnici si vezměte klíč,další je na polici ve skladu a další klíč najdete v kumbále,vedle dveří do skladu.V podzemních garážích jděte k poklopu,vlezete do kanalizace.

Kanalizace

Postupujte stále vpřed,koukejte na kompasovou mapu a zabíjejte zombíky.Nakonec musíte najít klíč od branky/viz obrázek/ ,kterou projdete do další části a směřujte k podzemním garážím.

Podzemní garáže

Opět se probíjejte vpřed přes spousty zombíků.Postupujte podzemními garážemi stále nahoru.Na konci projděte ke dveřím u kterých mise končí.

Překladiště

Projděte kolem náklaďáků k rampě a po jděte doleva ke dveřím.Otevřete dveře do kanceláře a vezměte si klíče.Vraťte se na rampu a kolem náklaďáků prokličkujte na konec rampy,kde si otevřete dveře a projděte do skladiště.Prokličkujte mezi regály dozadu k roletovým dveřím.

Supermarket

Ještě než začnete hrát tuto misi ,tak mám pro vás jednu radu.Veškerou munici,kterou nasbíráte si snažte našetřit na konec hry ,kdy se utkáte s velkým monstrem.Zombíky střílejte pokud možno jen revolverem.Vyjděte po schodech nahoru,projděte k dalším eskalátorům vzadu a směřujte podle kompasové mapy vpřed,až k mrtvému vojákovi/viz obrázek/Vezměte si klíče a klikněte na číselný kód nad vojákem.Vracejte se zpět,jděte dolů na začátek,kde jste misi začínali a jděte až k mrtvému vojákovi.Vezměte si klíče a klikněte na číselný kód. Vyjděte po schodech nahoru do patra a směřujte k dalšímu mrtvému vojákovi.Opět si vezměte klíče a klikněte na číselný kód. Opět sejděte po schodech dolů a jděte k mrtvému vojákovi.Vezměte si klíče a klikněte na číselný kód. Najednou se objeví obrovské svalnaté monstrum a jeho menší kopie.Střílejte do nich a rychle před nimi utíkejte.Jsou hodně odolní a zabít je není nic jednoduchého.Nejprve pobijte pár zombíků a menší kopie obludy.Pohybujte se jen v dolním patře,protože pokud půjdete do patra ,tak budete mít práci s houfem zombíků. Potřebujete hodně munice na velké monstrum.Palte do něj vším co máte,neustále před ním utíkejte.Je to dost dlouhý boj,ale nic jiného se nedá dělat.Až obluda zemře,hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Evil Resistance/Morning of the Dead/

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář