Jdi na obsah Jdi na menu
 

TOPlist

Back to the Future-Episode 3 Citizen Brown

1.5.2011 Autor návodu-Standa Madukas

Pohyb postavy provádíte směrovými klávesami,jinak vše ostatní obstará myš.

Hill Valley 1986 Bilboard

Marty přistane zpátky do roku 1986, ale trochu jinak než plánoval.Potřebuje se dostat dolů z billboardu,kam přistál s DeLoreanem.Klikněte na auto,pohled se změní na vnitřek auta,kde klikněte na volant/horn/Marty zatroubí a Jennifer uslyší troubení.Promluvte si s Jennifer Parkerovou a vyberte jakoukoli odpověď, když se vás Jennifer zeptá na DeLorean řekněte "Pomoz mi dolů."/Help me down/.Pak jí řekněte "Máš něco užitečného "?/Do you have anything useful/ Jennifer má klíč na kola, ale něco za to chce. Ukončete rozhovor,otevřete si inventář a dejte placatici od Kida Tannena Jennifer.Ta hodí Martymu klíč na kola.Marty klíčem rozbije okénko a sleze dolů.Jennifer sedne na golfový vozík a odjede bránou pryč.DeLorean spadne z bilboardu dolů.Marty je chvilku zoufalý,ale je potřeba jednat.Použijte klíč na kola na kolo.Marty ho odšroubuje z auta.Jděte doprava a klikněte v zadní části auta na baterii.Baterií klikněte na odmontované kolo z auta,Marty se na pneumatice přenese přes zeď a projde do města.

Hill Valley 1986 náměstí

Marty zkoumá podivné okolí Hill Valley,vypadá to,že ve městě zavládla diktatura.V parku Marty narazí do důstojníka Parkera.Promluvte s ním a až ukončíte rozhovor ,tak jděte vpravo ke dveřím do soudní budovy.Stiskněte bzučák na levé straně brány.Dozvíte se ,že Doc Brown je příliš zaneprázdněn a tudíž nemá čas Martyho přijmout.Marty odchází od brány,když zahlédne Biffa jak vystupuje ven z elektrického vozu a potřásá rukou Doc Brownovi.Jděte do parku a promluvte si s Biffem,který stojí u stolku s plakáty.

Zeptejte se ho "Bylo to Docovo auto? ". /was that Doc in the car?/

Vyberte možnost, kdy Biff říká větu a vy jí dopovězte.... špatné jablko./bad apple/

dále se ho zeptejte "Pověz mi o své špinavé minulosti." /tell me about your sordid past/

dále se ho zeptejte "Řekni mi něco o zakázaných látkách."/tell me about the illegal substances/

dále se ho zeptejte "Řekni mi něco o toulavých psech? /tell me about vicious dogs/

dále se ho zeptejte "Řekni mi něco o ilegalitě žen. "/tell me about illegal women/

Ukončete konverzaci,Marty vidí Jennifer jak vchází do uličky.Jděte vlevo ven z parku,přejděte silnici a projděte do ulice po pravé straně SoupMo.Vidíte Jennifer jak se pomocí graffiti vyřádí na zdi.Promluvte s ní o všem,ukončete rozhovor a jděte zpátky do parku.Marty vidí přijíždět na golfovém vozíku svou matku. Vstupte do parku a promluvte si s matkou Lorraine. Zeptejte se jí "Co děláš tady? "Řekne vám,že bude celý den leštit sochu v parku." Pak se jí zeptejte ... Čí je ten golfový vozík? "Marty od matky dostane klíče od vozíku a její časový rozvrh.Vyjděte po rozhovoru s matkou vlevo ven z parku a klikněte na golfový vozík.Marty odjede domů,k domu McFlyových.

Hill Valley 1986 domov

George sedí u monitorů.Promluvte si s ním o všem,dáte Georgeovi časový rozvrh od matky.Po rozhovoru klikněte vzadu na kytaru,řekněte "Dej mi tu kytaru..a když se vás George zeptá na co jí chcete,tak odpovězte " Musím udělat dojem na Jennifer.. ". Jakmile máte kytaru,tak vyjděte z domu,klikněte na golfový vozík a přeneseme se zpět k parku.

Hill Valley 1986 náměstí

Vstupte do parku a promluvte si s Lorraine u sochy. Zeptejte se jí na placatici/flask/.Potom klikněte dvakrát na sochu,tím její horní část otočíte tak,že kamera má zablokovaný výhled.Matinka odejde za sochu.Jděte za ní a promluvte s ní.Vida,nasává z placatice,ale stydí se za to,takže placatici odhodí do kytek pod sochou.Vezměte si placatici a jděte doprava k soudní budově.Promluvte s důstojníkem Parkerem,ten Martyho prohledá a najde placatici s alkoholem.U brány se objeví Edna.Nakonec se vše vyřeší tak,že Parker hodí placatici do koše a dá Martymu papír s nedostatkem.Běžte vlevo přes park a prozkoumejte okno u SoupMo. Řekněte "Bezplatné vzorky?"/free samples/ ,vezměte si vzorek hotdogu,máte ho v inventáři. Řekněte "Nevadí."/never mind/. Ukončete rozhovor,odstupte od okénka a jděte směrem do ulice,kde jste mluvili s Jennifer. Vidíte Einsteina jak přiběhne k okénku a sežere hotdog.Poté zmizí ulicí na pravé straně SoupMo.Jděte za Einsteinem do uličky,vidíte,že přeběhl přes prkno a skočil přes plot.Klikněte na bednu ve které má Jennifer spreje,automaticky si jeden sprej vezmete.Klikněte na prkno,Marty projde po prkně za plot,prozkoumejte paletu,lednici nebo stůl,Einstein okamžitě proběhne zpátky do ulice.Přelezte plot a použijte barvu ve spreji na prkno,nastříkáte na prkno modrou barvu.Vyjděte z uličky a pak se do ní hned vraťte,vidíte,že Einstein po prkně přeběhnul za plot.Klikněte na prkno,přeskočíte plot.Vidíte modré stopy vedoucí k jednomu z objektů za plotem. Prověřte objekt,kde modré stopy končí ,najdete Einsteina.Použijte párek v rohlíku z inventáře na Einsteina.Poté se s Einsteinem vrátí Marty na náměstí.Einstein uvidí Ednu a rozběhne se za ní.Objeví se tu důstojník Parker a nasadí Einsteinovi košík.Einstein je odvezen.Poté se vraťte do uličky na pravé straně SoupMo a promluvte s Jennifer. Řekněte: "you and the SoupMo guy? ".Poté vyberte" Guitar? Play Guitar! " a nakonec "I can outplay Leech any day! ".Jennifer zaklepe na dveře,vyjde prodavač hotdogů.Začne kytarový souboj mezi prodavačem a Martym.Cílem je vybrat správné pohyby, aby Leech/prodavač/spadl do kontejneru.Nejprve klikněte na Scissor kick,Marty i prodavač skopnou zesilovače ve výskoku.Poté klikněte na..Move towards Jennifer ,poté vyberte...Climb on platform a nakonec Hop.Prodavač spadne do kontejneru a Marty se začne s Jennifer líbat.Klikněte na okno za kterým je Edna.Ta zděšená přivolá důstojníka Parkera,což je otec Jennifer.Marty od Parkera dostane další papír s nedostatkem.Poté je Marty odveden stráží k samotnému Doc Brownovi.

Hill Valley 1986 Doc Brown

Jste v kanceláři Doc Browna. Vyberte jakoukoli odpověď/odpovězte celkově 8x/,Brown požádá Martyho,aby se podíval po místnosti a našel předměty, které by mohly pomoci vrátit mu paměť. Podívejte se na filmový lístek/movie ticket/ a fotografii Einsteina na stole.Jděte na levou stranu místnosti a prozkoumejte portrét. Jděte na pravou stranu místnosti a prozkoumejte akvárium. Brown ukazuje Martymu fotografii z roku 1931 a Marty říká, že na ní něco vidí.Klikněte na fotografii z roku 1931 na stole a klikněte na detail ,Marty a Doc stojí na druhé straně silnice vzadu .Brown si začne uvědomovat,že Marty mluví pravdu, ale chce důkaz o tom,že lidé nejsou spokojeni s diktaturou v Hill Valley.Marty odjede domů.

Hill Valley 1986 domov

George byl přepaden.Promluvte si s Georgem o tom,kdo ho mohl přepadnout.Klikněte na baseballovou pálku na zemi,připomenete mu co se stalo.Podívejte se na videokazety na zemi.Pak se vám objeví nabídka jmen z těch,kteří mohli George přepadnout.Vyberte libovolnou možnost.Pak řekněte "Musím to dát Citizen Brownovi."George nevěří,že Marty by porušil pravidla.Ukažte Georgovi PDA demerit z inventáře ,promluvte s ním a pak z nabídky vyberte "Do it for Arthur."Pak klikněte na monitory a poté na tlačítko VCR pod monitorem.Poté klikejte na monitor,respektive na tlačítko vlevo dole tak dlouho,dokud se neobjeví na záznamu Marty s Georgem u monitorů.Klikněte opět na tlačítko VCR pod monitorem.George přehraje záznam,Marty na monitoru vidí Biffův útok na George a také detail hodinek a čas ,kdy se útok odehrál.Poté se vrátí Lorraine a pohádá se s Georgem.Marty automaticky sedne na golfový vozík a odjede do města za Biffem.

Hill Valley 1986 náměstí

Marty si jde promluvit s Biffem. Řekněte "Proč jsi zmlátil mého tátu?"Biff mu odpoví, že nemůže nikomu ublížit díky Citizen Plus. Řekněte "Kde jsi byl, když byl můj otec napaden? "Biff odpoví,že si to nepamatuje.Pak řekněte" Co je poslední věc, kterou si pamatuješ "? Pak mu řekněte "Ukaž mi tvoje hodinky " ,zobrazí se hodinky.Zadejte do horních okének X-11  a potvrďte to kliknutím na tlačítko uprostřed/mode/Biff je v šoku,takže toho využijte a zeptejte se"Kde jsou pásky mého táty ?"Pak mu řekněte "Mohl bys jít pro pásky mého táty?": Biff jako v transu přejde k odpadkovému koši a vleze do něj/odstrčí důstojníka Parkera/Jděte ke koši a klikněte na něj,Marty košem vleze do budovy soudu.

Hill Valley 1986 budova soudu

Vidíte jak Edna hovoří s Biffem.Až Marty propadne dolů,tak ho chytne Biff do kravaty.Nyní si pomocí směrové klávesy pro pohyb najeďte doprava a prozkoumejte klec/klikněte na ní/.Najeďte vlevo dolů a prozkoumejte pivo/klikněte na něj/ u krabice dole a pak prozkoumejte státní poznávací značky/klikněte na ně/ nalevo nahoře na polici.Najeďte více vlevo a prozkoumejte doutníky(cigars)/klikněte na ně/.Po přezkoumání těchto čtyř věcí se Biff probere z transu.Edna dá Biffovi facku,ten omdlí a pak se tu objeví i Doc Brown.Ten se pohádá s Ednou a ta pak odejde. Promluvte si s Doc Brownem,využijte všechny tři možnosti.Poté dá Marty Doc Brownovi jeho deník a to mu konečně osvěží paměť. Zkuste otevřít klec,kde je Einstein.Biff se probere.Biff bude nyní honit Martyho po místnosti. Když se Marty schová za stůl napravo,tak klikněte na pořadač/records/,Marty začne po Biffovi házet gramofonové desky.Až proběhnete zpátky ke kleci,tak jí otevřete,Einstein vyleze ven.Jakmile se opět ocitnete za stolem tak opět klikněte na pořadač a házejte gramofonové desky.Mezitím však rychle klikněte na Einsteina,ten zažene Biffa ke skládacímu kulečníku.Jakmile bude Biff u stolu,tak klikněte na tlačítko pod stolem.Marty definitivně vyřadí Biffa ze hry.

Hill Valley 1986 Doc Brown

Marty vběhne do kanceláře Doc Browna,diktátorské otěže za něj převzala jeho žena Edna.Marty je v doprovodu stráží odvlečen........pokračování příště

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář