Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent: Nightmare

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátké ale docela dobré české DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent. Octnete se v noční můře a vaší jedinou šancí na záchranu je probudit se z ní.

STATISTIKY

Olej ve hře vůbec není, ale lampa je po jejím sebrání plná oleje až po okraj. Ostatních předmětů je dostatečně, takže není nutné s čímkoliv šetřit.

předmět v inventáři – 6

dokument – 5

křesadlo – 17

laudanum – 3

lektvar zdravého rozumu – 4

Level 1

Začínáte v ložnici. Slezte z postele a otevřte almaru. Za pytli je schovaný malý klíč. Vpravo od skříně jsou kamna a v nich křesadlo. Nyní přejděte k psacímu stolu a z něj seberte další křesadlo. V zásuvce stolu jsou ještě další 2 křesadla. Projděte dveřmi do chodby a vstupte do dveří vlevo. V malé komoře leží na zemi křesadlo a poté ještě odklopte víko a truhly a sebrte další křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Vstupte do dalších dveří vpravo. V místnosti je v regálu miniaturní skříň, kterou odemkněte klíčem a z ní seberte stříbrný klíč. Vyjděte zpět do chodby a tímto klíčem si odemkněte dveře vpravo. Ocitáte se ve vetší místnosti. Vzadu v rohu je stolek a na něm lektvar zdravého rozumu. Po straně místnosti jsou dveře, které vedou do mnohem menší místnosti. V této místnosti je vpravo ve regálu s lahvičkami křesadlo a v zásuvce komody další 2 křesadla. Vyjděte ven a dejte se po širokém schodišti nahoru. Vstupte do dveří vlevo, které vedou do podlouhlé temné místnosti. Nadzvedněte kryt kláves u piána a seberte rezavý klíč. Vyjděte zpět do sálu a klíčem si odemkněte železné dveře naproti. V chodbě za dveřmi je vpravo na stole lucerna, dokument VAROVÁNÍ a laudanum. V dlouhé chodbě jsou po stranách mnohé dveře, ale za nimi nic není. Vstupte vlevo do dveří do další úrovně.

Level 2

Projděte na konec chodby, která je však slepá. Odtahejte balvany a trámy stranou a odhalíte vstup do tunelu. Seskočte dolů a lezte tunelem vpřed. Po cestě seberte křesadlo. Na rozcestí se dejte vpravo, protože levá odbočka je stejně slepá. Na konci pravé chodby odházejte stranou bedny a vylezte z tunelu ven. Projděte dlouhou chodbou a poté skrz dveře. Vstupte do dveří vpravo a z krbové římsy seberte 2 křesadla. Ještě je tu zamčené skříň, do které se zatím nedostanete. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Ze židle vpravo seberte dokument Poznámka. Vstupte do dalších dveří vlevo. Jedná se o slepou chodbu na oltáři na konci je položený dokument Chyba. Jděte zpět do chodby a vstupte hned do dalších dveří po pravé straně. V regálu vpravo je laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Nalevo od tohoto regálu je možné ze stěny vyndat několik kamenů. Skrz otvor, který jste si udělali, seberte neznámý klíč. Vraťte se do chodby a dejte se vlevo. Vlevo vstupte znovu do místnosti, kde je zamčená skříň a odemkněte si ji pomocí klíče. Ze skříně seberte dutou jehlu. Vyjděte opět do chodby a nyní projděte až na její konec, kde použijte jehlu na zamčené dveře. V následující místnosti seberte ze zídky 2 křesadla. Projděte dírou v mříží a vzadu z mučící panny seberte další křesadlo. Vraťte se do předchozí místnosti, kde si přitáhněte balvan k zídce a vyskočte na ni. Na zídce jsou malé regálky, po kterých vyskákejte a z vrcholu toho většího už snadno doskočíte do další chodby, kde jsou dveře do další úrovně.

Level 3

Dveře vpředu jsou zamčené, takže vstupte do dveří vlevo. Z vázy v levém rohu seberte laudanum a ze stolu 2 lektvary zdravého rozumu. Pokračujte do dalších dveří vpravo. Sejděte po schodech dolů a poté odstraňte ze stěny obraz vpravo. Za ním je výklenek a v něm hledaný klíč. Vraťte se zpět na začátek a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Jděte chodbou a ze židle seberte dokument Útěk. Nyní se budou na vás dobývat monstra z postranních dveří. Ignorujete je a utíkejte stále chodbou vpřed. Na konci vstupte do dveří.

Level 4

Probouzíte se ze spánku. To vše byl jen sen. Slezte z postele a seberte dokument Jenom sen. Co myslíte, jak to skončí? To schválně neřeknu. Zahrajte si toto DLC a uvidíte sami.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář