Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Death House

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, ale docela zajímavé DLC vás zavede do několika úrovní hradu, ale podíváte se i ven do vesnice, která úzce sousedí s hradem. Vaším úkolme bude proniknout do chrámu na konci vesnice.

STATISTIKY

příběhový předmět – 11

dokument – 9

olejnička – 4

velká olejnička – 2

křesadlo – 9

laudanum 4

lektvar zdravého rozumu – 4

Level 1

Nejprve seberte ze stolu vlevo Key a pod stolem je ještě velká olejnička. Z psacího stolu seberte lucernu a rovněž dokument Total Beginning. V přihrádce jsou 2 křesadla a v zásuvkách ještě 2 laudanum a také lektvar zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte dveře a vstupte do další místnosti. V almaře vpravo je olejnička a na stole vlevo křesadlo. Ze země seberte dokument Hi Mate. Z horní zásuvky komody seberte páčidlo a na zemi mezi komodou a psacím stolem je měšec s 50 tolary. Vstupte do dalších dveří do krátké chodby, která je zakončena dalšími dveřmi a na tyto dveře použijte páčidlo. Projděte dál a vstupte do dveří do další úrovně.

Level 2

Dojděte do středu místnosti, kde je na zemi zeleně osvětlené pole a ze které seberte Key. Dojděte na konec místnosti a ze stolu vpravo seberte dokument Halucination? Poté vstupte do dveří do další úrovně.

Level 3

Z vyoké knihovny vpravo seberte křesadlo (je v jedné z horních polic). Vstupte do dveří vpravo a projděte dlouhou chodbou. Vstupte do malé ložnice, kde je vlevo v proskleném stolku dokument For you. Sundejte helmu z brnění a rozbijte sklo stolku, abyste se k dokumentu dostali. Vstupte do dalších dveří a projděte krátkou chodbou, ve které jsou vlevo zamčené dveře. Vstupte na konci chodby do místnosti s krbem. Vzadu na almaře je váza a na vrcholu vázy je položený Key. Seberte ho, vraťte se do chodby a použijte ho na zamčené dveře.

Level 4

Sejděte po schodech dolů a ze země seberte dokument Hey Mate. Dejte se směrem do vesnice a vlevo mezi kameny je olejnička. Zahněte vlevo a nahoře je mezi sudy schovaný Key. Vraťte se na křižovatku a pokračujte vlevo mezi domy. Vlevo za sudy jsou 2 křesadla a o kousek dál u pumpy je další křesadlo. Nyní se vraťte opět k hradu, vyjděte po schodech vpravo nahoru do temného vchodu a vstupte do dveří.

Level 5

Nejprve zajděte vlevo do malé postranní chodby. V almaře najdete lektvar zdravého rozumu. Vyjděte ven do chodby, vystoupejte po schodech do mezipatra a projděte dveřmi. Vpravo vzadu je zamčená železná skříň. Z regálu seberte olejničku a vlevo ze země dutou jehlu. Jehlu použijte na skříň a tím si ji zpřístupníte. Ze skříně seberte laudanum, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vyjděte zpět na schodiště a vystoupejte po schodech až nahoru. Vpravo jsou zamčené dveře. Ze zásuvky psacího stolu seberte křesadlo. Přejděte do malé místnůstky vlevo, kde seberte z almary velkou olejničku. V proskleném stolku je dokument Look Around. Vstupte do dalších dveří. Projděte dvěmi chodbami a vstupte do místnosti se spoustou mrtvol. Ze stolu vpravo si seberte dokument To the Cellar. Na plotně v krbu je Key. Nyní po vás půjde monstrum, takže rychle utíkejte chodbami a poté po schodišti dolů na začátek úrovně, kde vstupte do dveří, které vedou ven. Projděte venkem do protějších dveří, které vedou do sklepa.

Level 6

Sejděte po krátkém schodišti a projděte až úplně dozadu do temného kouta, kde jsou v podlaze padací dveře. Zvedněte je a slezte po žebříku dolů. Vpravo jsou zamčené dveře. Projděte chodbou, přeskočte přes propast a dojdete do větší sklepní místnosti. Na zídce vlevo je dokument Cellar. Další chodbou vzadu se dostaňte do další sklepní místnosti. Na malé římse nad středovou zídkou je olejnička a vpravo za sudy jsou ukryté laudanum a lektvar zdravého rozumu. Projděte do další místnosti a ve vyndané zásvce komody leží páčidlo. Vpravo na zemi je Key. V levé části místnosti je na zemi dokument Run! Pokračujte do dalších dveří, proběhněte chodbou, vyjděte po schodehc nahoru a použijte páčidlo na dveře. Octnete se v chodbě, kterou už jste jednou prošli. Jděte vlevo, vylezte po žebříku nahoru a dostaňte se k východu vedoucímu ven do vesnice.

Level 7

Až vyjdete z hradu dejte se vpravo a projděte ulicí mezi domy. Na konci jsou zamčené dřevěné dveře, které si odemkněte klíčem a vstupte. Přiběhne monstrum a zabije vás, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář