Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Staying Alive

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a trochu bláznivé dobrodružství, které je zajímavé tím, že je zapotřebí řešit postup dál pomocí různých předmětů, což určitě ocení milovníci plošinových her.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 2

dokument – 0 + 1 prázdný

olejnička – 1

velká olejnička – 1

sud s olejem – 1

křesadlo – 9

laudanum – 7

lektvar zdravého rozumu – 2

Začínáte v malé ložnice. Běžte do rohu a z truhly si vezměte lucernu a VELKOU OLEJNIČKU. Z psacího stolu seberte dokument (prázdný) a křesadlo, ze zásuvky další křesadlo a v přihrádce najdete keramický předmět, který rozbijte a poté z něj vypadne laudanum. Vpravo je SUD S OLEJEM (60% lucerny). Za vašimi zády je na stěně obraz, který odstraňte a z výklenku seberte Key. Na komodě vlevo leží křesadlo a v jedné ze zásuvek najdete další 2 křesadla. Následně rozbijte nějakým předmětem prosklený stolek a seberte lektvar zdravého rozumu. Nakonec ještě prozkoumejte regál v rohu a v jedné polici je ještě jedno křesadlo a v další polici dole je za lahvemi ukryté další laudanum. Poté jděte k pravým dveřím, odemkněte si je klíčem a vyjděte z místnosti. Vpravo za dveřmi leží na sudu opět křesadlo. Přejděte po prknech k truhle a seberte z ní OLEJNIČKU, laudanum, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Na další plošině vlevo jsou 2 keramické předměty a v nich 2 laudanum. Všimněte si na další plošině různě vysokých beden. Přineste si k nim jednu malou bedničku, kterých je za dveřmi celý štos. Opatrně vyskákejte na horní plošinu. Za sebou vytáhněte nejdelší bedny, přejděte po prkně a položte na zem bednu. Jde o to, abyste přes bednu doskočili na další plošinu. Přeskočte do chodby, kde je několik velkých beden. Ve váze je další laudanum. Přistavte si menší bednu a vyskočte nahoru. Před vámi jsou dveře do další úrovně, ale ty od vás dělí bezedná propast. Vytáhněte nahoru obří bednu, dejte ji tak, aby přibližně její třetina čněla nad propastí, přistavte k ní dvě menší bedny, vyskočte na vrchol velké bedny a pak – už jen stačí skočit proti dveřím do další úrovně a včas kliknout.

Rychle běžte vpřed, protože dveře za vámi probourá monstrum. Jděte k okraji propasti a nechte ho ať do propasti spadne. Poté posuňte dlouhé prkno na podlaze tak, aby dosáhlo na zadní okraj propasti. Přejděte po prkně na druhou stranu, z bedny vlevo seberte křesadlo a poté na konci chodby vejděte do dveří do další úrovně.

Nedaleko leží keramický předmět, jehož rozbitím získáte laudanum. Projděte mezi bednami a vstupte do dveří.

Vrátili jste se do první úrovně. Celé si to můžete projít znovu kolikrát chcete, ale toto je konec.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář