Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Sealed

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké ale velice atmosférické dobrodružství o prolínání reality a světa snů. Typický příklad hry, kdy z naprostého minima bylo vykřesáno maximum.

STATISTIKY

příběhový předmět – 7

dokument – 2

olejnička – 1

sud s olejem – 2

křesadlo – 3

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte v ložnici. Dveře vpravo jsou zamčené. Vstupte do dveří rovně před vámi, které vedou do potemnělé laboratoře. Vpravo je SUD S OLEJEM. Pokračujte do dalších dveří vpravo. Otevřte velkou bednu a seberte lucernu, OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vraťte se do ložnice a jděte k posteli.

Jste v noční můře. Běžte na konec chodby a objeví se monstrum, které vás začne pronásledovat. Otočte se čelem vzad a utíkejte zpět. Vstupte do dveří a rychle je za sebou přibouchněte. Odklopte poklop na podlaze a skočte do černé díry.

Probíráte se doma v ložnici. Prohledejte komodu vpravo a seberte Eastern Storage Key. Projděte opět laboratoří, kde je SUD S OLEJEM, ze kterého si můžete znovu doplnit olej. V zadní místnosti použijte klíč na dveře a vstupte do východního křídla. V chodbě jsou odemčené jen druhé dveře vlevo, tak do nich vstupte. Vlevo je malá truhla a v ní laudanum a lektvar zdravého rozumu. Pokračujte dál a podlomí se vám nohy a přenesete se do další noční můry.

Vstupte do dveří vlevo a prohledejte zásuvky komody – najdete dokument A Dirty Paper. V dokumentu se píše (ovšem zrcadlově), že klíč je schovaný pod sudy. Prohledejte tudíž sudy v rohu a seberte ze země A Rusty Key. Vyjděte na chodbu, kde se zatím objevilo monstrum. Běžte na konec chodby, odemkněte si dveře klíčem, vyjděte po schodech nahoru a pokračujte stále vpřed.

Opět se probíráte doma. Z komody seberte dokument A Torn Book Page. Prohledejte skříně a seberte Eastern Hall Attic Key. Vyjděte na chodbu a odemkněte si klíčem poslední dveře vlevo. Vyjděte po schodech nahoru a v temné podkrovní místnosti prohledejte malou truhlu vpravo. Seberte z ní pilku na kosti (je velice špatně vidět). Pokračujte dál temnou chodbou dokud opět neztratíte vědomí.

Jste v zatopených chodbách a ve vodě je vodní příšera. Vyskočte na stůl vlevo. Otevřte zásuvku komody a seberte z ní Key to Freedom. Běžte vpřed zatopenou chodbou. Vlevo i vpravo jsou dveře. Ty levé ovšem nejsou východ. Pokud do nich vstoupíte, vyběhne monstrum a zabije vás. Vstupte do pravých dveří a probudíte se.

Jste opět v temné podkrovní půdě. Na konci jsou zamčené dveře, do kterých se není jak dostat. Známou cestou sejděte po schodech dolů do chodby a vstupte do druhých dveří vlevo. Ty vedou do podzemní místnosti. Sejděte po schodech dolů a dojděte do jakési svatyně. Ze země seberte Agrippovu hlavu a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář