Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Rise of Nightmares

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké ale velice atmosférické DLC ke hře Amnesia. Ocitáte se v roli mladého muže jménem William pocházejícího z hrabství Essex. Probouzíte se v neznámém a děsivém domě. Co je vlastně je realita a co sen? Je vůbec možné z tohoto pekla uniknout?

STATISTIKY

předmět v inventáři – 4

dokument – 5

olejnička – 7

velká olejnička – 2

křesadlo – 25

laudanum – 4

Mansion

Začínáte v podivné místnosti. Ze stolu před vámi seberte VELKOU OLEJNIČKU. Poté seberte z psacího stolu vpravo dokument Note to Self a 2 laudanum. V přihrádce je ještě Strange Key a vpravo dole pod stolem křesadlo. Vlevo u zdi je komoda, na které jsou další 2 křesadla a pod ní na zemi je ještě jedno křesadlo. Z místnosti vedou dvoje dveře. Ty levé jsou však zamčené a klíč, který jste sebrali, k nim nepasuje. Vstupte do pravých dveří, sejděte po dlouhém schodišti dolů a teprve tady si odemkněte dveře klíčem. Jděte vpřed chodbou osvětlenou svíčkami a v rohu je na stoličce dokument Unknown Note. Dole na zemi je lucerna, kterou rovněž seberte. Pokračujte dál chodbou, přelezte přes zával a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

Labyrinth

Z nedaleké stoličky seberte dokument Groundskeeper's Personal Log a také OLEJNIČKU. Jděte na rozcestí chodeb a nejprve se dejte vlevo. Dojdete na slepý konec, kde si posbírejte mezi kameny Storage Room Key (je špatně vidět), OLEJNIČKU a 5 křesadel. Vraťte se na rozcestí a dejte se druhou chodbou. Zahněte vlevo a na dalším rozcestí opět vlevo. Dojdete k zamčeným dveřím, které si odemkněte klíčem, který jste našli v slepé chodbě. Ve skladištní místnosti jsou vlevo na zemi 2 OLEJNIČKY, vpravo mezi sudy pak 3 křesadla. Nakonec seberte ze stolu Control Room Key a také dokument Control Room Instructions. Vyjděte ven z místnosti a dejte se vlevo, kde stojí nedaleko v koutě sud a u něj je křesadlo. Pokračujte chodbou dál a opět zahněte vlevo. V slepém konci leží za sudem 3 křesadla. Pokračujte rovně chodbou na druhou stranu a v koutě seberte další křesadlo. Brzy přijdete do místnosti, kde vlevo u sudu leží na zemi OLEJNIČKA a 2 křesadla. Pokračujte dál a udělejte si odbočku do slepé chodby vpravo, kde jsou opět 2 křesadla. Vraťte se na rozcestí a dejte se dál vpravo, kde na konci najdete 2 OLEJNIČKY a také ještě jedno křesadlo. Nyní máte vše vysbíráno. Určitě jste si všimli ještě dvou dalších zamčených dveří. K těm třetím (nejbližším k vaší momentální pozici) je klíč, který máte v inventáři. Za nimi je ovládací místnost. Zkuste zatáhnout za páky na stěnu. Jakmile uslyšíte hlasitý rachot, znamená tom, že jste zatáhli za správnou. Běžte nyní k posledním zamčeným dveřím, které jsou nyní už zpřístupněné. Před vámi je zeleně osvětlená jáma, do které skočte.

Dream

Běžte vpřed a otevřte skříň. Uvnitř je separovaná lidská hlava, na kterou klikněte.

Mansion

Octli jste se opět ve svém pokoji. Že by to celé byl sen? Z komody vpravo seberte 2 křesadla a dole na zemi leží další křesadlo. Ze stolu uprostřed místnosti seberte dokument William's Diary Entry a také VELKOU OLEJNIČKU. Poté seberte z nedalekého psacího stolu 2 laudanum. Nakonec otevřte dveře vpravo, za kterými je chodba, která vede do bílého světla. Vstupte do chodby a tím hru zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář