Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Phengophobia

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátké a celkem průměrné DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent. Vaším úkolem bude uniknout pryč z děsivého domu.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 8

dokument – 1

olejnička – 3

velká olejnička – 1

křesadla – 7

Bedroom Quarters

Začínáte zavření ve skříni. Vylezte ven a z psacího stolu vpravo seberte dokument A Peaceful Note. V přihrádce je Bedroom Key a v zásuvce je ještě křesadlo. Nedaleko leží na zemi lucerna. Klíčem si odemkněte dveře a vyjděte do chodby. Vstupte do dveří vpravo a ze stolku vlevo seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte o kousek dál vpravo, kde se chodba dělí. Vpravo je vchod do knihovny, avšak zatím zamčený. Běžte tudíž vlevo a uvidíte dvoje dveře naproti sobě. Ty pravé jsou něčím zablokované z druhé strany. Vstupte tedy do levých a v místnosti seberte z psacího stolu 2 křesadla. Pokračujte do sousední místnosti a odtáhněte postel na stranu. Pod postelí je totoiž ukrytý Library Key. Nyní se můžete vrátit zpět do chodby, klíč použít na dveře knihovny a vstoupit.

Library

Hned za dveřmi jděte vpravo a v jednom z regálů u stěny je páčidlo. Jděte dál podél pravé stěny a z dalšího regálu seberte křesadlo. Hned vedle jsou dveře, na které použijte páčidlo a vstupte do místnosti. Vpravo visí na stěně obraz, který je možné odstranit a za ním je tajný výklenek. Z výklenku seberte A Key! Poté prozkoumejte přihrádku psacího stolu a seberte VELKOU OLEJNIČKU. V jedné ze zásuvek je ještě křesadlo. Vraťte se zpět do knihovny, dejte se vpravo a klíčem si odemkněte dveře. Projděte krátkou chodbou, vyhněte se monstru a vstupte do dveří do další úrovně.

Dining Hall

Nyní jste se octli v jídelně. Vstupte do dveří vlevo, které vedou do krátké chodby. Z regálu seberte OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Na konec otevřte skříň vzadu, ze které seberte Freedom. Vraťte se zpět do jídelny a vstupte do dveří přesně naproti. Z pohovky seberte Mysterious Key a OLEJNIČKU. Ve skříni je ještě Agrippova hlava. Vyjděte opět do jídelny a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Za nimi jsou další dveře, které si odemkněte zbylým klíčem a klikněte na dveře, čímž toto krátké DLC zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář