Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – My Lady's Insanity

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jmenujete se Catherin a jste vysoce postavenou příslušnicí jistého šlechtického rodu. Jednoho dne dojde k podivným změnám ve vašem hradu. Všude je sliz, po chodbách se prohánějí podivná stvořená jakoby z jiného světa. Abyste přežili, budete muset projít několka děsivými úrovněmi.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 4

dokument – 5

olejnička – 2

velká olejnička – 2

křesadlo – 14

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

Cellars

Začínáte před zamčenými dveřmi do hradu. Otočte se čelem vzad a vstupte do místnosti s lvími sochami. Vlevo jsou u sochy opřené dřevěné trámy. U paty sochy leží křesadlo. Vstupte do chodby na druhé straně a dveřmi vyjděte do chodby. Vejděte do dalších dveří vlevo a z komody seberte lucernu a dokument BURN THAT NOTE. V zásuvce najdete 2 křesadla a v zásuvce sousední komody je ještě OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a projděte na konec, kde najdete na sudu další křesadlo. Vstupte do dveří a pokračujte další klikatou chodbou. Za závalem je vpravo na zemi vedle ošatky ještě jedno křesadlo. Na rozcestí se dejte vlevo, protože jinudy to stejně nejde a vejděte do dveří. Na druhé straně místnosti jsou stojany na vinné lahve a v jedné přihrádce leží páčidlo. Vlevo na stole leží dokument Reminder a lektvar zdravého rozumu a pod stolem je další křesadlo. Vraťte se do chodby a na rozcestí jděte tentokrát rovně. Mříž v této odbočce je nyní odemčená. Dostanete se zpět do haly, kde jste začínali. Rychle utečte monstru zpět do chodby, do které jste poprvé z místnosti vstupovali a v ohybu chodby je vyražená mříž, která byla předtím zamčená. Sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Prison

Přejděte po mostě a přeskočte díru ve schodišti. V chodbě za dírou jsou po stranách 2 křesadla. Skočte dolů do díry a octnete se v zaplavené podzemní místnosti, kde si dávejte pozor na vodní příšeru. Na jedné straně místnosti je vchod do široké chodby. V ohybu chodby vás zavalí část stropu. Ze země seberte OLEJNIČKU a potrubí (1/3), které zvedněte a vezměte s sebou. Pokračujte k točitému schodišti, kde prohledejte zásuvky psacího stolu vpravo a seberte 2 křesadla. Nedaleko leží na zemi potrubí (2/3) a na stěně jsou otvory. Do těchto otvorů musíte doplnit tři díly potrubí. Vyjděte po schodech nahoru. V komplexu chodeb jsou dveře, které vedou do márnice. Prohledejte boxy na mrtvoly a najdete VELKOU OLEJNIČKU a laudanum. Vyskákejte po kamenných kvádrech na plošinu nahoře. Na stole leží dokument Such a Mess! a pod stolem je křesadlo. Seskočte dolů a vraťte se do chodeb. Najděte vchod do místnosti s kolem. Vlevo ve výklenku je část potrubí (3/3) a křesadlo. Potrubí odneste dolů pod schody. Nyní musíte potrubí naskládat tak, abyste odblokovali páku vlevo, kterou následně odemknete dveře. Dvě části potrubí musí být ve svislé poloze na první a na druhé pozici. Poslední část potrubí, který je nejvíc vypouklá musí být ve vodorovné poloze a překrývat potrubí v prostřední pozici. Poté zatáhněte za páku vlevo, dveře se odemknou a cesta dál je volná. Z velké bedny seberte dokument What i have to do? A poté vylezte po žebříku nahoru.

Castle

Prohledejte nedaleké zásuvky a seberte křesadlo. Vyjděte ven na chodbu a projděte na konec, kde dveřmi vstupte do další chodby. Jděte do dveří vpravo, které vedou do velké místnosti. V truhle je VELKÁ OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a pokračujte dál až vyjdete v hale s kašnou. Vejděte do pootevřených vrat vlevo a octnete se v další hale. Dveře se za vámi zabouchnou. Seberte obřadní dýku a nyní prozkoumejte zadní stěnu. Na stěně jsou na různých místech 3 páky. Ty otvírají vrata, avšak musíte je stisknout v určitém pořadí. Nejprve stiskněte prostřední, poté pravou a nakonec levou páku. Vyjděte zpět do haly s kašnou. Sejděte vlevo po schodech dolů a na komodě leží křesadlo. Prohledáním zásuvek najdete The Cellar Key. Do dveří do další úrovně nevstupujte, protože byste se octli na začátku první úrovně a museli byste si to projít celé znovu. Vyjděte po schodech do haly a poté ještě po jedněch schodech k pootevřeným dveřím, do kterých vejděte.

Garden

Octli jste se v zahradě. Dostaňte se k obětišti, kde je spousta mrtvol. Vlevo leží dokument Dear Catherin. Po jeho přečtení přiběhne monstrum a srazí vás, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář