Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Martin's Survival

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Celkem průměrné DLC, ve kterém budete mít za úkol najít jakéhosi Martina a zachránit ho podáním léčivého tonika.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 11

dokument – 4

olejnička – 3

velká olejnička – 1

křesadlo – 7

laudanum – 5

lektvar zdravého rozumu – 3

Začínáte v ložnici. Za vašimi zády je komoda, na níž leží lucerna, VELKÁ OLEJNIČKA a 3 křesadla. V horní zásuvce je ještě laudanum. Na druhé straně místnosti leží na kulatém stolku Bedroom Key. Tím si odemkněte dveře a projděte na konec chodby. Zpoza dveří se ozve hlas. Ze židle seberte Hall Key a odemkněte si jím dveře. Projděte jídelnou a dveřmi vpravo vejděte do skladiště. Z prvního regálu seberte OLEJNIČKU a z dalšího VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu (poslední lektvar je schovaný za knihou). Obejděte regál z druhé strany a majdete ještě jedno laudanum. V koutě místnosti leží Dagger. Vraťte se zpět do jídelny a použijte dýku na monstrum. Na těle monstra je jen jedno místo, na které lze dýku použít. Je to přibližně oblast jeho žaludku. Ze země seberte The Sewers Key. Odemkněte si jím dveře vlevo, sejděte po schodech ke dveřím do stok a vstupte do nich.

Tady jen běžte zaplavenými chodbami stále vpřed a snažte se dostat z dosahu vodní příšery. Vylezte po žebříku nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Na židli vlevo leží dokument Assault. Vstupte do dveří vpravo a v chodbě vám zastaví několik hrozivě vyhlížejících brnění. Vraťte se do velké místnosti a na druhé straně vlezte do tunelu. Na rozcestí tunelů se dejte vpravo a na konci seberte Untrustable Key, dokument Suicide, VELKOU OLEJNIČKU, 2 laudanum, lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Vraťte se na rozcestí a vylezte opět v místnosti. Jděte do chodby k brněním, použijte na ně klíč a cesta dál je volná. Na konci chodby vás srazí monstrum. Běžte znovu do chodby, kde se vám však podlomí nohy, budete zajati monstry a odvlečeni neznámo kam.

Probíráte se ve vězeňské cele. Za mříží leží A Bag with Conquiscated Gods, který seberte. Ozve se mohutná rána a stěna vpravo se zřítí. Vlezte do sousední cely a za mříží leží na zemi Cell Door: 2 a nahoře nad vaší hlavou Impaled Head. Přiřítí se monstrum a začne mlátit do mříže. Vraťte se do své cely a počkejte až dveře samy odlétnou. Vyjděte do chodby a ze stolu vpravo seberte Cell Door: 1 a dokument 25th May 2012. Vpravo jsou zamčené dveře cely, na které použijte jeden z klíčů. Nyní se můžete vrátit do chodby, vyjít po schodech nahoru a vstoupit do dveří. Projděte krátkou chodbou a vejděte do dalších dveří vlevo. V malé ložnici je vlevo na stěně obraz, který ostraňte a z výklenku seberte Ancient Healing Potion a také dokument Last Potion. Schovejte se ve skříni před monstrem a až bude pryč vylezte a vlevo nadzvedněte poklop. Seskočte dolů a klikněte na malou zlatou sošku.

Octli jste se na podivné místě, jakoby v jiném čase a prostoru. Jděte jedinou možnou cestou k vězni, který na vás promluví a poté budete vráceni zpět do své reality.

Vyjděte z místnosti, dejte se vlevo a na konci chodby vstupte do dveří do další úrovně.

Vyjděte nahoru po dlouhém točitém schodišti a vejděte do dveří do následující úrovně.

Projděte na konec chodby a dostaňte se do temné místnosti, kde seberte ze země část vrtačky. Na konci je opět vězeň v poutech. Nyní máte 3 možnosti jak hru zakončit:

  • dejte tonikum z inventáře vězni
  • dehte tonikum z inventáře sudu vedle brnění
  • dejte tonikum z inventáře tlaté sošce ležící na židli
  • Uložené pozice
  • Čeština
  • Recenze
  • Videoukázka
  • Screenshot
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář