Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Kept in Nightmare

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a ničím nijak nevyčnívající DLC se odehrává ve starém domě, který najednou začnou ovládat temné síly. Octnete se v roli služebníka domu, který se probouzí ve svém pokoji a nachází dům zcela prázdný. Bude jen na vás jak se s touto situací vypořádáte.

STATISTIKY

Veškerých předmětů je víc než dostatek. Zajímavé je, že i když ve hře lze sbírat olej, k lucerně se dostanete až téměř na konci hry, takže ho nemáte šanci všechen využít.

předmět v inventáři – 11

dokument – 5

olejnička – 6

velká olejnička – 1

křesadlo – 5

laudanum – 4

lektvar zdravého rozumu – 5

Lobby

Začínáte ve své ložnici. Z psacího stolu vpravo seberte Warehouse Key a OLEJNIČKU. Vyjděte ven z místnosti a dejte se vlevo po ochozu. V rohu seberte ze stěny dokument Dear Cornelius. Sejděte po schodech dolů a pod schody leží Bedroom Key. Vyjděte po schodech na pravý ochoz a druhým klíčem si odemkněte první dveře. V místnosti seberte Cellar Key a také dokument Dad. Vyjděte opět ven a můžete ještě jít ke druhým dveří, u kterých leží na zemi dokument Cornelius. Na dveře použijte zbylý klíč z inventáře, ale dveře stále nepůjdou otevřít, jelikož jsou zaseklé. Sejděte tudíž po schodech dolů, pod schody použijte klíč na sklepní dveře a vstupte.

Cellar

Ve sklepě seberte z regálů vlevo OLEJNIČKU a 2 lektvary zdravého rozumu; z regálů vpravo další OLEJNIČKU, 3 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Nakonec zatáhněte za páku na stěně a regál vpravo se odklopí. Vstupte do malé místnosti, kde seberte dokument Samuel. Dále jsou tu dveře vedoucí do kuchyně, ale do těch se nedostanete. Vraťte se tudíž zpět do lobby.

Lobby

Vše kolem se změnilo a po okolí běhají monstra. Druhé dveře na pravém ochozu, které byly předtím zaseklé, jsou v tuto chvíli už přístupné. V místnosti seberte ze země Kitchen Key. Sejděte opět po schodech dolů, použijte klíč na dveře vlevo a vstupte do nich.

Kitchen

Projděte jídelnou a vstupte do dveří na druhé straně. V místnosti seberte Bedroom Key a poté už se můžete vrátit zpět do haly.

Lobby

Vyjděte po schodech nahoru a odemkněte si klíčem první dveře na levém ochoze. V místnosti seberte Storage Key. Vyjděte zpět na ochoz, sejděte po schodech do mezipatra, klíčem si odemkněte dveře a vstupte.

Storage

Po pravé straně jsou dvoje dveře, ale jedny zamčené. Z vrcholu regálu si seberte VELKOU OLEJNIČKU. Poté odtáhněte těžkou bednu z kouta a seberte Weird Room Key. Poté vstupte do levých dveří a v malé skladištní místnosti podrobte důkladné prohlídce regály. V prvním regálu je lektvar zdravého rozumu a křesadlo, a když odendáte jednu knihu nahoře, najdete ještě OLEJNIČKU. V druhém regálu je další OLEJNIČKA, 2 křesadla a v jedné polici nahoře laudanum. Nakonec seberte z koutu za skříní ještě jednu OLEJNIČKU. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte druhé dveře. Vzadu na stěně je výklenek, ze kterého seberte My Workroom Key a 2 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a po levé straně jsou ještě jedny dveře, které si odemkněte sebraným klíčem. Z přihrádky psacího stolu seberte Outdoor Key. Poté se už můžete vrátit zpět do haly, protože víc toho zde k sebrání není.

Lobby

Sejděte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře rovně před vámi a vstupte do nich.

Outside

Konečně jste se tedy dostali ven z toho hrozného domu. Ze země seberte lucernu a dokument ??“+!%. Poté se dejte směrem, kde vidíte dvětlo. Je tam osvětlený strom a pod ním leží Gate Key. Nyní musíte najít hlavní bránu. Ta se nachází ve zdi mírně vpravo od osvětleného stromu. Každopádně – pokud byste ji nemohli najít, tak jděte prostě jedním směrem. Až narazíte na zeď jděte po jejím obvodu dokud nedojdete k bráně. Tu si odemkněte klíčem a vstupte do ní, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář