Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Isle

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké ale velice atmosférické DLC k Amnesii. Svojí děsivou atmosférou se směle může rovnat kterémukoliv kvalitnímu DLC jako například Rain, Abduction nebo Poisonous. Hra se vlastně skládá jen ze dvou větších úrovní a snového světa, do kterého se ponoříte ve druhé úrovni

STATISTIKY

Vzhledem k velice krátké herní době je všech předmětů víc než dostatek, dokumentů je dokonce nadbytek. Chybí pouze oba druhy lektvarů, které by se v pár situacích docela hodily.

příběhový předmět – 7

příběhový předmět (mimo inventář) – 1

dokument – 6

olejnička – 2

křesadlo – 6

Prison Deeps

Probíráte se – ve vězení. Pokolikáté už? Tentokrát naštěstí nejste zamčení v cele. Běžte chodbou jedinou možnou cestou, projděte dveřmi, pokračujte vpravo a v další chodbě vstupte do pootevřených dveří vlevo. Prohledejte psací stůl a najdete Prison Section Key a křesadlo. Vlevo na zemi ještě leží dokument Urgent Memo a také olejnička. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Vyjděte po schodišti nahoru a v ohybu chodby vstupte do cely vpravo. Ze stoličky seberte dokument Mariner's Last Words a za postelí je ještě křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte po schodech dolů. Vpravo jsou zamčené dveře, ale za chvíli se sem vrátíme. V místnosti vylezte po žebříku a vzadu za bednami je zahrabané křesadlo. Ne druhou plošinu se sice dá také dostat pomocí vyskládaných beden, ale je to ztráta času, protože tam nic není. V této chvíli by vás mělo nahánět monstrum. Běžte zpět chodbou, kterou jste přišli a vlevo jsou vyražené dveře. Ze země seberte East Wing Key. Jděte zpět do místnosti s plošinami a odemkněte si klíčem protější dveře. V chodbě zahněte do místnosti vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Letter to Warden a ze zásuvky křesadlo. Vlevo vzadu je v koutě o bedny opřené páčidlo. Ještě prohledejte truhlu a seberte z ní lucernu. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte dveře vpravo. Vstupte do temné chodby. V koutě vpravo leží dokument Letter to Warden. Jedná se zřejmě o pokračování předešlého dokumentu, jelikož se jmenuje stejně, i když není nijak očíslovaný. Poté jděte do levé chodby a vstupte do dveří vpravo. V místnosti vstupte vlevo do zamřížované cely a u postele seberte Prison Deeps Exit Key. Vyjděte do chodby a dejte se vpravo a rovně, kde si klíčem odemkněte dveře a pokračujte do další úrovně.

Upper Prison

Vstupte do dveří, přejděte přes most a pokračujte do další místnosti. Vlevo a vpravo jsou dvě mříže. Pravá je zamčená; levá je sice odemčená, ale další za ní je také zamčená. Vpředu je ještě jedna dost bizarní mříž. Přistupte těsně k ní. Ozve se děsivý zvuk a otevře se vám mříž po straně vedoucí do stoky. Ze stoky vezměte část těla a odneste ho k bizarní mříži. Hoďte ji dovnitř. Otevře se vám další mříž po straně. Vstupte do chodby a běžte vpravo, kde vstupte do cely. Ze země seberte dokument Prisoner's Diary a olejničku. Na posteli je ješte Prison Section Key. Jděte na konec chodby a klíčem si odemkněte dveře. Sestupte po schodech dolů, projděte pod mostem a dejte se vlevo. Vstupte vlevo do další cely, kde je ještě jeden Prison Section Key. Tím si odemkněte dveře na druhé straně stoky. Sejděte po schodech a budete z nich sraženi. Ocntete se ve snovém světě. Jděte jen jedinou možnou cestou dokud se nepřenesete zpět do reálu. Poté u závalu seberte křesadlo a vlevo je další zával a u něj rovněž křesadlo. Pokračujte další chodbou a v další místnosti seberte dokument Urgent Memo. Vpravo od stolu je páka. Zatáhněte za ni, jděte do předchozí místnosti a vpravo jsou pootevřená vrata. Jděte k okraji a podívejte se na obrovskou masu slizu. Vraťte se před dveře a vpravo se zával odstranil. Proběhněte na konec do místnosti, kam však za vámi přiběhne monstrum a zabije vás. Docela neveselý konec, co říkáte?

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář