Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Insomnia (Wake Trilogy, Part 2)

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké DLC  hry Amnesia, které dějově navazuje na hru Wake. Společně ještě s hrou Through the Portal tvoří tzv. Wake trilogii. Pokud čekáte klasické dobrodružství ze světa Amnesie, tak jste na omylu. Jedná se spíš o hru s mysteriózními prvky o cestování říšemi snů.

STATISTIKY

příběhový předmět – 1

příběhový předmět (mimo inventáře) – 5

dokument – 3

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte ve vězeňské cele. Až zazní zdeformovaný hlas „Emergency Power Online“ běžte otevřít dveře cely a vyjděte na chodbu. Projděte na konec a vlevo a vpravo jsou zamčené dveře. Ze stolu si seberte Flashlight. Na rozdíl od lucerny, na kterou jste zvyklí, má neomezenou zásobu energie. Otevřte dvířka elektrické skříňky vlevo na zdi. Je tam malá páčka, za kterou zatáhněte. Dveře vlevo jsou nyní otevřené, takže do nich vstupte.

Projděte prosklenou chodbou do kancelářské místnosti. Na prvním stolku vpravo leží vedle momitoru laudanum. Skrčte se a vlezte do mezery mezi prvním a druhám kacelářským boxem a najdete lektvar zdravého rozumu. Pokračujte do posledního kancelářského boxu, kde ze stolu seberte dokument A Printed E-mail. Poté jděte na konec místnosti, kde je lůžko. Skočte na lůžko a přesnesete se do říše snů.

Nejprve seberte z malé bedničky, která je vpravo za terénní vlnou dokument Shadows.exe. Na zemi máte červenou barvou namalovaný obrys a v něm je nápis. Jde o to, že musíte umístit bedny a sudy tak, aby celý červený obrazec byl ve stínu. Nejprve dotáhněte sud na okraj obrazce. Automaticky se umístí na svou pozici. Poté přineste jednu malou podlouhlou bednu, která se umístí na sud. Na ni dejte ještě jeden sud. Nakonec přineste dvě malé krychlové bedničky, které umsítěte na zem před ostatní věci. V okamžiku, kdy vše správně umístíte, objeví se schodiště. Vyjděte po tomto schodišti nahoru, přejděte přes most a na konci vstupte do dveří.

Jste zpět v realitě. Projděte kancelářskou místností a dávejte pozor na monstrum, které se tu pohybuje. Pokračujte do prosklené chodby a poté vstupte opět do počáteční úrovně.

Dveře vpředu stále nejdou otevřít. Běžte vpravo do své cely, prohlédněte si nápisy na zdech a poté se vraťte. Nyní by dveře měly být již přístupné, tak do nich vstupte.

Nejprve vejděte do postranní místnosti vpravo a seberte ze stolu Maintenance Key. Vyjděte zpět na chodbu a jděte k psacímu stolu, ze kterého seberte dokument MacReedy's Thoughts. Poté se můžete vrátit do předchozí úrovně.

Dejte se vlevo a vstupte do dvé cely. Na mříž ventilace vlevo použijte klíč z inventáře a poté na kryt ventilace klikněte, čímž vstoupíte do ventilačního systému.

Projděte na konec ventilace a seskočte dolů. Dojděte do místnosti se sochami po stranách. Vše se začne řítit a ztratíte vědomí. Až se proberete běžte na druhou stranu místnosti a tím hru zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář