Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – I Dream

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent vyprávějící o jedné moční můře. Je jen na vás, zda se z ní budete schopni probudit.

Začínáte v ložnici. Jděte ke stolku a seberte z něj dokument Experimental Potion. Kliknutím na nádobu s chemikálií vypijete kouzelné tonikum, které vás uspí a vrhne do říše snů.

Běžte chodbou stále vpřed, projděte dveřmi a pokračujte další chodbou. Octnete se v malé místnosti, kde vejděte do dveří do další úrovně.

V ložnici leží na jednom stole lucerna a na dalším laudanum. Poté vstupte do pravých dveří, kterými budete pokračovat do další úrovně.

Jste ve vězeňské cele. Vyjděte ven na chodbu a počkejte až dveře vlevo probourá monstrum. Vyhněte se mu, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří, které vedou do další chodby. Pokračujte do dveří hned naproti a v místnosti ze stolu před vámi seberte 2 laudanum. Z pravého stolu seberte Old Key, dokument (bez označení) a 4 křesadla. Vraťte se do chodby, jděte na její druhou stranu, kde si odemkněte dveře do další úrovně klíčem z inventáře a poté do těchto dveří vstupte.

Vlevo v místnosti nic není, takže se dejte vpravo do chodby s rudým oparem. Na konci chodby je brnění, pod kterým leží Key. Vraťte se na začátek úrovně a klíčem si odemkněte dveře vpravo. V místnosti seberte z pohovky lucernu a z psacího stolu dokument The Statues a lektvar zdravého rozumu. Ještě prohledejte vnitřek stolu – v přihrádce je OLEJNIČKA a v jedné ze zásuvek křesadlo. Pokračujte do dveří vpravo a poté dalšími dveřmi vstupte do dlouhé chodby. Jděte hned do dveří vpravo a v malé komoře seberte ze stolu Metal Key, dokument I know it, VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a rychle běžte vpřed, protože je vám v patách monstrum. Klíč, který jste sebrali, je od dveří vpravo, ale za těmi stejně nic zajímavého není. Proběhněte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo z police seberte Door Key, dokument The Key a OLEJNIČKU. Ze SUDU S OLEJEM (30% lucerny) si doplňte olej. V regálu vpravo jsou 4 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře vlevo, kde seberte A Bad Excuse for a Puzzle. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte první dveře vpravo. V malé místnosti není nic k sebrání, ale na stěně je páka, za kterou zatáhněte. Vraťte se do chodby a nyní vejděte do druhých dveří vlevo. Ty vedou do prázdné místnosti, kde za vámi zapadnou dveře a z postranních dveří na vás vyrazí monstra. Seberte rychle vpravo ze stolu 2 laudanum, projděte pravými dveři a dostanete se zpět do chodby. Na temném konci jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Octli jste se v hale se schodištěm. Vyjděte po schodech nahoru na ochoz a vejděte do druhých dveří.

Jděte do postranní místnosti vpravo, kde seberte z pravého stolu laudanum a z prostředního Library Key. V přihrádce stejného stolu najdete OLEJNIČKU a nakonec seberte z přihrádky levého stolu další 2 OLEJNIČKY. Poté se můžete vrátit zpět do haly.

Klíčem si odemkněte druhé dveře na ochozu a vejděte do nich.

Vstupte do dveří vlevo a v malé skladištní komoře seberte z police Door Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Na stolku vlevo za dveřmi leží dokument Poem. Zajděte mezi regály vpravo a na konci uličky seberte Door Key. Tím si odemkněte dveře vpravo v chodbě. Rychle proběhněte mezi brněními a vstupte do dveří do další úrovně.

Bohužel jste přišli o lucernu, takže se budete muset poohlédnout po jiné. Vstupte do dveří vlevo a octnete se v malé laboratoři. Ze stolu seberte Key, dokument Fire Rock a laudanum. Vraťte se do chodby a vyjděte po schodech nahoru. Vejděte do prvních dveří vlevo, kde seberte ze stolu dokument Our Sincere Apologies... Poté prohledejte zásuvky komody a najdete OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a nyní jděte až na konec chodby, kde vstupte do dveří. Z krbové římsy seberte Storage Key. Vraťte se po schodech dolů a jděte na začátek spodní chodby. Jedny dveře vpravo si můžete odemknout prvním klíčem, ale za těmi nic není. Další zamčené dveře vpravo si odemkněte zbylým klíčem z inventáře a z police seberte lucernu a lektvar zdravého rozumu. Poté přeskočte přes štos beden a z dalšího regálu seberte 8 křesadel. Přeskočte opět přes bedny a vyjděte do chodby. Na konci chodby jsou nově zpřístupněné dveře vedoucí do velké jídelny. Na konci místnosti jsou dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Odklopte mřížový poklop a seskočte dolů. Na křižovatce chodeb leží ve výstavním stolku dokument Your Subconscious Mind. Když půjdete vlevo přijdete do místnosti s pákami, kde leží v komodě laudanum. Sem však půjdeme později. Nejprve pokračujte chodbou rovně a poté se dejte vlevo. Na stole najdete dokument Panel 1 a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a pokračujte dál vlevo. Zahněte znovu vlevo a za dveřmi najdete na stole Key. Jděte zpět do chodby a na minulém rozcestí najdete ležet na stoličce dokument Panel 2. Na konci další postranní chodby najdete opět místnost s pákami a na židli laudanum. Pokud půjdete na první rozcestí a dáte se vlevo, na konci najdete zamčené dveře, které si odemkněte klíčem z inventáře. Za dveřmi je další panel s pákami. Když se vrátíte do chodeb, zjistíte, že jedny z nich probouralo monstrum. V této místnosti jsou k sebrání dokument Panel 3 a OLEJNIČKA. Na panelech s pákami je vždy jedna páka, kterou lze pohnout nahoru, při čemž zazní drnčivý zvuk. Na každém panelu takto pohněte pákou nahoru. Musí to být ale v pořadí v jakém jsou panely očíslovány. Na konci chodbe se vám odemkly dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Ze země seberte laboratorní nádobu a ze stolu dokument Experimental Potion. Po chvíli zazní řev monstra poté se hra ukončí a čekají vás již jen závěrečné titulky.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář