Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Creep: Chapter 6 – Mali autem caseum

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Bohužel mi připadá, že tato série kapitolu od kapitoly upadá. Uvidíme co přinese sedmá kapitola, která by měla mít delší herní dobu než je obvyklé.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 9

dokument – 1

olejnička – 2

velká olejnička – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

Level 1

Projděte na konec chodby, vyhněte se almaře, která vás pronásleduje, a vstupte do dveří do další úrovně.

Level 2

Projděte na konec chodby a vlevo je vstupte do další užší chodby. Jděte stále vpřed až vlevo uvidíte fialově osvětlené dveře. Vejděte do nich a octnete se v místnosti plné mrtvol. Ze židle seberte Key a vraťte se do chodby. Pokračujte chodbou dál a klíčem si odemkněte dveře vlevo. V místnosti seberte z komody vpravo lucernu a uvnitř alamary je Key. V nakloněném regálu vlevo jsou 2 OLEJNIČKY. Vedle vlevo v policích jsou ještě dokument …, VELKÁ OLEJNIČKA a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte z místnosti, klíčem si odemkněte poslední dveře vlevo a vstupte do dveří do další úrovně.

Level 3

Vstupte do místnosti s „tančícími mrtvolami“. Vpravo v zásuvce psacího stolu je Key. Tím si odemkněte vedlejší dveře a vejděte do temné místnosti. Vpravo vzadu v koutě leží další Key. Vraťte se do předchozí místnosti a tímto klíčem si odemkněte levé protější dveře. V rovné skříni je mezi nepořádkem opět Key. Vyjděte zpět do předchozí místnosti a nyní si klíčem odemkněte další dveře vlevo. Místnost je prázdná a je tu jen několik sudů. Když po chvíli vyjdete z místnosti, objevíte u prahu na zemi ležet Key. Jím si odemkněte zbývající dveře vlevo a poté už jen vstupte do dveří do poslední úrovně.

Level 4

Vstupte do jídelny, kde na třetím stole zprava leží klíč od strojovny. Vlevo vstupte do temné chodby a projděte na konec, kde jsou dvoje dveře naproti sobě. Za těmi levým jsou jen bedny a sudy a jinak nic zajímavého. Vejděte tedy do pravých dveří, kde je truhla a – je prázdná. Vraťte se zpět do jídelny a vlevo u prvního stolu je na jedné židli Key. Tím si odemkněte dveře vlevo a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář