Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Creep: Chapter 5 – Castrum Vetus (Holly's Mansion)

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Další díl ze série House of Creep je opravdu příliš krátký a očividně odbytý. Pochvalu zaslouží jen několik zajímavých hudebních motivů.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 4

dokument – 3

laudanum – 1

Level 1

Začínáte v jakési malé ložnici. Z psacího stolu seberte dokument To Do List a ze zásuvky laudanum. Dveřmi vyjděte do chodby a vstupte do druhých dveří vlevo. Za stolem je na zemi láhev s olejem. Vraťte se do chodby a na opačné straně jsou jen jedny dveře, do kterých vstupte. Olej použijte na železnou skříň, čímž si ji zpřístupníte. Z skříně seberte zrezivělý klíč. Jděte zpět do chodby, projděte jídelnou, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Level 2

Jděte do ohybu chodby, kde seberte ze stolu dokument … Poté jděte v chodbě do dveří vlevo a vzadu za sudy najdete Key. Vraťte se do chodby projděte na konec do místnosti, ze které vede několik dalších dveří. Dveře vlevo si odemkněte klíčem a vstupte do nich. Vzadu je mučící panna. Uvnitř ní je zapálená svíčka, kterou můžete použít namísto svítilny a nosit ji s sebou a svítit si. Vyjděte z místnosti a vstupte do dalších dveří vlevo, které vedou do zatopené místnosti. Vpravo na stole leží Key. Vraťte se do předchozí místnosti a klíčem si odemkněte další dveře vlevo. Rychle běžte chodbou vpřed, protože vás začne pronásledovat monstrum. Pak už jen vstupte do dveří do poslední úrovně.

Level 3

Projděte dlouhou temnou chodbou a vstupte na taneční parket. Ze země seberte dokument Excelent. Spustí se hudba a tím hra končí (titulky se nespustí).

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář