Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Creep: Chapter 3

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Další strašidelné dobrodružství ze série House of Creep vám nabídne opět tři úrovně. Váš úkol bude stejný – dostat se ven.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 15

dokument – 5

olejnička – 7

velká olejnička – 1

křesadlo – 3

laudanum – 2

lektvar zdravého rozumu – 3

Level 1

Začínáte v malé ložnici. Z psacího stolu seberte dokument Welcome Back Again. Z přihrádky si vezměte lucernu a poté prohledejte zásuvky a seberte lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Nakonec prohledejte zásuvky komody a seberte VELKOU OLEJNIČKU, OLEJNIČKU a laudanum. Nyní už můžete opustit místnost a vyjít do chodby. Vstupte do prvních dveří vlevo a prohlédněte si skříň. U dveře seberte ze země klíč od strojovny. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte další dveře vlevo. Z police seberte měšec s 50 tolary. Vyjděte zpět do chodby a dveře vpravo se vám rozpadnou před očima. Za vchodem je vpravo psací stůl a v jeho přihrádce kladivo a v zásuvce OLEJNIČKA. Projděte na konec krátké chodby a seberte klíč od strojovny. Nyní se vraťte zpět do první chodby a na mříž vpravo použijte kladivo. Cesta dál je volná. Klíčem z inventáře si odemkněte dveře vlevo. V malé místnosti je vlevo v polici obřadní dýka a dokument The Knife. Vpravo je položený klíč od strojovny. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte další dveře vpravo a vstupte do malé komory, kde je ve skříni další klíč od strojovny. Vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Level 2

Před vámi jsou dveře do další úrovně, v tuto chvíli pochopitelně nepřístupné. Dejte se chodbou vlevo vlevo je na stěně obraz, který je možné odstranit. Za ním je totiž tajný výklenek a v něm klíč od strojovny. Pokračujte na konec chodby a vstupte do dveří vpravo. Prohledejte prostor mezi stojícím a nakloněným regálem a seberte klíč od strojovny a 3 OLEJNIČKY. Vzadu v dalším regálu je laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a prvním klíčem si odemkněte dveře vpravo. V krátké chodbě jsou dvoje další dveře. Odemkněte si zbývajícím klíčem pravé dveře a v malé komoře seberte ze země dokument Apple a vzadu když otevřete almaru, najdete další klíč od strojovny. Vraťte se do chodby a pomocí klíče si zpřístupněte zbývající dveře. Tady může nastat problém, že noha mrtvoly vám bude bránit v otevření dveří. Musíte dveřmi tak dlouho lomcovat dokud nohu mrtvoly nedostanete do takové polohy, abyste mohli dveře úplně otevřít. Seberte ze země Key, vraťte se na začátek, klíčem si odemkněte dveře vlevo, které vedou do další úrovně, a vstupte do nich.

Level 3

Nejprve jděte do slepé chodby vlevo a z psacího stolu seberte dokument Ritual. Poté jděte na druhou stranu do pravé slepé chodby, kde leží na stole vězeň. Použijte na něj dýku z inventáře a seberte klíč od strojovny. Tím si odemkněte dveře na konci chodby a octnete se v další chodbě. Vpravo u mrtvol leží další klíč od strojovny. V nové chodbě si odemkněte dveře vlevo a v malé místnosti vpravo v regálu za knihami je opět klíč od strojovny. Vlevo vzadu je skříň zatlučená prkny. Použijte na prkna kladivo z inventáře, otevřte skříň a seberte 2 OLEJNIČKY a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a nyní si klíčem odemkněte dveře vlevo na konci chodby. Vstupte do prosvětlené ložnice a z psacího stolu vpravo seberte dokument I'm Sorry a klíč od strojovny. Jděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte zbývající dveře vlevo. Dostanete se ven z domu a to je konec hry (titulky se stejně jako v předchozích dílech nespustí).

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář