Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – House of Creep: Chapter 1

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Celkem krátké, jednoduché, ale docela atmosférické, takže pokud chcete zabít pár desítek minut, jděte do House of Creep.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 10

dokument – 6 + 8 prázdných

olejnička – 1

velká olejnička – 3

křesadlo – 17

laudanum – 1

lektvar zdravého rozumu – 1

Level 1

Začínáte v malé ložnici. Z nedalekého psacího stolu seberte dokument Welcome. V přihrádce stolu je lucerna a v jedné ze zásuvek VELKÁ OLEJNIČKA a 5 křesadel. Projděte do chodby a v komodě vpravo jsou 2 váčky s 10 tolary, laudanum a lektvar zdravého rozumu. V chodbě jsou po levé straně 2 regály. V prvním je 5 křesadel a v druhém další 4 křesadla. Vstupte do dveří vpravo, projděte na konec temné chodby a seberte klíč od strojovny. Vraťte se do chodby, odemkněte si klíčem další dveře vpravo a vzadu pod největší lebkou je malá truhla, která obsahuje další klíč od strojovny. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře naproti. Vlevo mezi plechovkami je ukrytý ještě jeden klíč od strojovny. Vraťte se do chodby, projděte na konec, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Level 2

Projděte na konec chodby a z police vpravo seberte OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vstupte do levých dveří z psacího stolu seberte dokument Well Done. Ze zásuvky vytáhněte váček s 10 tolary a vlevo dole u stolu leží 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Vlevo na horní polici regálu leží Key. Vraťte se do chodby a pomocí klíče, který jste v předchozí místnosti sebrali, si odemkněte levé dveře. Vstupte do chodby se skříněmi po stranách. Vzadu v temné čáati chodby vstupte do druhých dveří vpravo. V místnosti je v regálu vpravo páčidlo. Vyjděte zpět do chodby a pomocí páčidla otevřte dveře vlevo. Prohledejte zásuvky psacího stolu a seberte dutou jehlu. Vraťte se do chodby a pomocí jehly odemkněte třetí dveře. V místnosti seberte Key a jděte zpět do chodby. Po pravé straně jsou dveře do další úrovně, které si klíčem odemkněte a vstupte do nich.

Level 3

Projděte chodbou a vstupte do jídelny. Z prvního stolu seberte dokument Key Tip. Nyní musíte uhodnout, ve kterém dokumentu je tip pro klíč. Je to dokument Key na druhém stolu zleva hned na okraji. Klíč je schovaný pod dokumentem. Ostatních 8 dokumentů (bez označení) nemá žádný význam. Klíčem si odemkněte dveře na druhé straně místnosti a vstupte do chodby. Na konci chodby vejděte do dveří vlevo, ze stolu seberte dokument Stop a z malé truhly klíč od strojovny. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře. Vpravo mezi sudy a bednami je další klíč od strojovny. Jděte zpět do jídelny a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Projděte přes malý dvorek a vstupte do dveří naproti. Ze stolu seberte dokument You Won a to je konec. Sice se nespustí titulky, ale jste na konci hry.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář