Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Haunted Hallways

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké DLC ke hře Amnesia. Budete se pohybovat v dlouhých chodbách, kde bude na vašem rozhodnutí záležet zda přežijete. V určitých momentech totiž pokud zemřete neobživnete, ale budete muset spustit hru z poslední uložené pozice.

STATISTIKY

předmět – 3

dokument – 1

Chapter 1 – Haunted Hallways

Začínáte na začátku chodby. Jděte chodbou stále vpřed a ze stolku vpravo seberte lucernu. Pokračujte dál chodbou. Až se před vámi vynoří monstrum, uhněte mu z cesty, jinak je konec hry. Dojdete do místnosti, kde vlevo stojí další monstrum. K tomu se nesmíte přiblížit. Dejte se vpravo a pokračujte další chodbou. Po levé straně jsou zamčené dveře. Z nich za chvíli vyrazí zdivočelý pes, takže utíkejte co vám síly stačí. Konec chodby je slepý. Zde ztratíte vědomí a poté budete pokračovat do další úrovně.

Chapter 2 – Further Downt to Rabbit Hole

Ze země si opět seberte lucernu, která vám předtím vypadla. Běžte chodbou vpřed a... Ale co to? Cosi vás teleportovalo na začátek chodby. Dejte se opět na cestu chodbou a tentokrát už bude vše v pořádku. Přijdete k mříži, kde leží na zemi dokument Death Doggie. Vpravo jsou děravé dveře, ze kterých za chvíli vyrazí pes. Vběhněte do dveří a pokračujte přes místnost do chodby za mříží. Až doběhněte na konec, opět budete teleportováni; tentokrát ale do jiné chodby. Projděte na konec této chodby a budete pokračovat dál do dalšího levelu.

Chapter 3 – Hunted

Běžte chodbou vpřed a vstzpte vpravo do místnosti, kde seberte Key. Vraťte se zpět do chodby a pokračujte dál. Začne vás pronásledovat pes. Ignorujte ho a běžte stále dál až na konec, kde si klíčem odemkněte dveře a vstupte.

Chapter 4 – Final Chapter

Běžte stále vpřed. Chodba má různé výklenky, které však ignorujte. Přejděte přes most a brzy dojdete na rozcestí. Ze dveří rovně před vámi vyrazí opět pes, který vás bude nahánět. Běžte do chodby vpravo. Proběhněte dlouhou klikatou chodbou a na konci vstupte do dveří, čímž hru zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář