Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Day of Redemption

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Představte si, že jdete temným lesem a narazíte na podivnou zchátralou budovou. Vstoupíte dovnitř, ale příliš pozdě si uvědomíte svou chybu, protože tento dům není jen tak obyčejným domem. Je to dům, ve které vládnou pekelné síly.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 3

dokument – 3

křesadlo – 11

laudanum – 3

lektvar zdravého rozumu – 3

Začínáte v podivné místnosti. Z psacího stolu seberte dokument To the Someone a lektvar zdravého rozumu. V přihrádce stolu najdete lucernu. Sejděte po schodech dolů a na zídce vlevo jsou laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Na druhé straně místnosti jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Projděte dveřmi a na druhé straně místnosti je vpravo napůl zavalená chodba. Prolezte na konec, vstupte do dveří a poté běžte chodbou stále vpřed ke dveřím do další úrovně.

Běžte vpřed do následující místnosti. Najednou uslyšíte podivné zvuky. Vraťte se do první místnosti a vlevo cosi protrhlo mříž. Pokračujte tedy novou cestou, vstupte do dveří a octnete se v malé jídelně. Ze stolu seberte křesadlo a vzadu v regálu najdete laudanum. Přes další menší místnost se dostanete do chodby, kde vstupte do dveří vpravo. Z psacího stolu seberte laudanum a lektvar zdravého rozumu, z prostřední zásuvky 2 křesadla a z horní A Strange Key. Vraťte se do chodby, projděte na její konec a klíčem si odemkněte dveře. V místnosti leží na podstavci A Strange Plant a také dokument Poisonous Plant. Na druhé straně jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Ze stolu vpravo seberte dokument Plant Destroying a 2 křesadla. V almaře je páka, za kterou zatáhněte. Otevře se část stěny a odhalí tak tajný průchod. Projděte chodbou a vstupte do dveří do místnosti s fialovou záři. Vlevo na stole leží 2 křesadla. Pokračujte do dveří naproti a v následující místnosti seberte ze stolu další křesadlo a ze země pod stolem ještě jedno křesadlo. Zvedněte trup a hlavu monstra, odneste do sousední místnosti a vložte do ohně. Vlevo na pultě se objeví nádoba s tekutinou, na kterou klikněte. Na druhé straně místnosti jsou ještě jedny dveře, kterými projděte a poté už jen vstupte do dveří do závěrečné úrovně.

Konečně jste se tedy dostali ven. Jděte stále vpřed dokud se nespustí titulky a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář